.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    Силвето
    Guest

Той иска да му родя бебе

Аз съм 16 годишна и имам приятел, който е на 19. От 3 години имаме стабилна връзка и много се обичаме. Не съм била с други момчета освен него. Всеки ден сме неразделни. Сега обаче стана така, че той отива заедно с майка си на работа в Кипир за 2 години. Оставя ме тук самичка и иска в знак на любовта ни, да си направим бебе. Аз нямам нищо против но исках да уча и едва след това да приема това, но няма време,защото той заминава в края на март. Какво да правя? Бихте ли ми дали някакъв разумен съвет, защото много го обичам и ще се побъркам без него. Ако си имам бебче от него, то ще ми напомня за любимия. Но ме е страх от родителите ми, които са доста строги хора и не зная как ще го приемат, а и дали това бебе няма да обърка ученето ми?

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    мила не е едно от най добрите решения....но си е твое,не е единствения а можеш и да провалиш живота си.....недей мила поне за сега остави го да отиде там пишете си и не се забравяйте а за бебчета има време макар че е нещо много хубаво но не му е времето помисли си как ще протече живота ти премисли го и тогава действай едно бебе не е всичко което може да докаже и да спаси любовта

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    какви бебета я не се заминавай с глупости на тая възраст, според мен има вариант да знае че не те заслужава и по този начин иска да те "върже" с тази история с бебето. освен това щом искаш да учиш и да стане нещо от теб...на тази възраст да родиш няма да ти се отрази добре

ne mislq 4e e razumno
    spored men trqbva da izu4i6..
    osven tova na 16 godini moje da e po trudno da iznosi6 bebeto---tva zavisi i ot organizma de no...
    a i osven tva kaza 4e 6te ima6 problemi s roditelite si

spored men o6te ne do6lo vremeto za takava vajna kra4ka
    no vse pak re6enieto si e tvoe

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    ti ne si v red

Супер фен Аватара на Barbie
    Надявам се темата да е майтап.

Така или иначе, в случай, че наистина някъде там има такива смахнати момчета и още по-смахнати момичета...
    Тоз младеж е измислил чудесен подарък - да те направи самотна мама на 17. И да, бебчето наистина "ще ти напомня за любимия," когато след 10 години той още не се е върнал от Гърция, а ти трябва да издържаш второкласник/чка със заплатата на човек, без завършено средно образование.
    Това да създаде дете е най-голямата отговорност, която човек може да поеме през живота си. Не е просто жест на обич и привързаност...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Глупости. Очи,които не се виждат се забравят. Защо не иска да те вземе с теб или да се ожените,а бебе. бебето обвързва майката,а не бащата. Покажи му пътя на тоя.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    чесно не ми звучки много реална темата,по логиката ти ,ти си била на 13 когато сте тръгнали и много се обицчате..
    абе се тая ИСКАШ бебе на 16????????????
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Повече от фен
    Град
    Приморско
    Със сигурност родителите ти няма да го приемат много добре да ги направи6 толкова скоро Баба и Дядо.А и това бебе наистина 6те ти обърка учението и живота ти.За т'ва си прекалено млада о6те.Апак и 6том с приятеля си сте от 3 години заедно едва ли заради това че неиска6 да си направите о6те сега бебе 6те те зарежи.А след като замине просто не трябва 2 години да му изневерява6 (малко трудно) и след това всичко пак 6те си е наред.Според мене о6те ти е рано за бебе.

Повече от фен
    Град
    Приморско
    krem4et0 ти да не си неква циганка или туркиня ма??? Вика 6то не ожените момичето е на 16 ве как 6те се ожени ве я мисли малко с тая твоита глава.Тая глава не ти е сложена на раменете само да прави6 свирки на приятеля си и на другите хора.

Мега фен Аватара на koalka
    Барби, темата е майтап.

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    неееееееееееееееееееееетова ще бъде най-голямата грешка в живта ти ти си много малка

Рано ви е още. Какъв спомен ще ти остави, отговорността сама да се грижиш за едно дете, защото не се знае дали той ще се върне. А и щом родителите ти са строги, не ми се вярва да са очаровани от идеята да станеш майка на 16 год.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

stepbystep
    Guest
    ami kfo da ti kaja TUPA SI KAT LEIKA davai rodi si ne edni amo 4 ili ne 9 da ti napomnq o6te pove4e stani edna ma6ina za be6e 4isti gotfi smenqi pampersi ojeni se na 16 i kat stane6 na 18 tygava 6te sly6a6 "Mamo kypu mi tfa mamo kupi mi onova"ma karai nal 6si spomnq6 za negy....NEVEROQTEN JIVOT uspeh s pampersite

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Това е много глупаво! Какво бебе? Ти сама не знаеш как да се грижиш за себе си, че и за дете да мислиш! А пък на твоя приятел толкова му акъла! Покажи му пътя!

Разярения БИК
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Барби, темата е майтап.
    А бе малоумнице! Писна ми от теб. Във всяка втора тема го повтаряш тоя рефрен. "Темата е ебавка" "не е вярна" ОТ КЪДЕ ГО РЕШАВАШ КОЕ Е ЕБАВКА И КОЕ Е ИСТИНА МА? КОЯ СИ ТИ?

Патка недоклатена!

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Цитирай Първоначално написано от Разярения БИК
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Барби, темата е майтап.
    А бе малоумнице! Писна ми от теб. Във всяка втора тема го повтаряш тоя рефрен. "Темата е ебавка" "не е вярна" ОТ КЪДЕ ГО РЕШАВАШ КОЕ Е ЕБАВКА И КОЕ Е ИСТИНА МА? КОЯ СИ ТИ?

Патка недоклатена!
    А ти пък що за простак/простачка си?

Фен
    Град
    v ku6ti
    Mila,kolkoto i da go obi4a6 ne go pravi!!! 6Te si provali6 jivota! a ako kogato toi zamine ti sre6ne6 drug?? kolkoto i d ane iska6 da se slu4va moje i da stane taka 4e ne si provalqi bude6teto! a ako zamine i ne se varne pove4e kakvo 6e pari6 s tui dete?? Ili ako toi sre6ne druda??? Ima mnogo AKO,taka 4e ne go pravi. a i roditelite ti dori i d ane sa tolkova strogi ne biha se saglasili s ne6to takova taka 4e NEDEI
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

Повече от фен
    Това не е най-правилното решение.Какъвто и да е той,колкото и да се обичате защо да проваляш живота си от малка.По принцип едно дете е дар от Господ, но ти си едва на 16.. самата ти си дете.Плюс това...това са 2 години..прекалено много време.Време,в което могат да се случат какви ли не работи...не прави тази грешка,а си изживей живота.Когато той се върне, ако отново сте заедно,тогава вече може да направите нещо по въпроса

Nedei da pravi6 nikvi bebeta
    Kaji mu,4e si bremenna i gotovo-izlaji go
    Hehe

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Me4oOoOo
    krem4et0 ти да не си неква циганка или туркиня ма??? Вика 6то не ожените момичето е на 16 ве как 6те се ожени ве я мисли малко с тая твоита глава.Тая глава не ти е сложена на раменете само да прави6 свирки на приятеля си и на другите хора.
    Казах само,че обвързване значи брак,а не бебе. Значи е малка за брак,ама голяма за да е майка така ли?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Казах само,че обвързване значи брак,а не бебе. Значи е малка за брак,ама голяма за да е майка така ли?
    В село свищов освен Цигани и Турци друго населения няма.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    между другото в Свищов няма много цигани и турци. малка македонци се навъртат,ама бива. А аз съм си БЪЛГАРКА. Майка ми и баща ми са,дядовците и бабите ми също и прочие. И да не се обиждаме на град. Ти си гост и даже не пише от къде си. Лесно е да си нонимен,нали?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    между другото в Свищов няма много цигани и турци. малка македонци се навъртат,ама бива. А аз съм си БЪЛГАРКА. Майка ми и баща ми са,дядовците и бабите ми също и прочие. И да не се обиждаме на град. Ти си гост и даже не пише от къде си. Лесно е да си нонимен,нали?
    ei patko ti nqkoga shte se opravish li e zoofil takyv grozno i ogranicheno jivotno si ti krem4e qlovo

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Даааа и ти си болна! Какви бебета те гонят?! И той акъл има ли, че за бебета говори xaXAxaxXa и то в знак на вашата "любов" Момчето се базика с тебе
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си