- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- NAPRAVIX GO S U4ITEL
тази вечер теория, утре практическо занятиеПървоначално написано от FikyScHetOo
![]()
хаха знаех си защо утре имам 4 часа практикаПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
А бе ти други реплики освен тези имаш ли? Тъпо парче такова! Или темата е ебавка или вечно си невярваща. Простачка!Първоначално написано от koalka
![]()
Of,ne e lesno
Toq sait e pretpkan s kurvi
Seizure of Power учителможе ли аз да остана след часовете аз съм Момче де ако не си се досетил но трябва да остана след часовете с тебе и FikyScHetOo,защото си мисля че сам няма да се оправи6 с нея и ако може една 3-ка да има че имам достатъчно 2-ки за учебната година поне при тебе да имам една 3-ка ве бате
ХаХаХа
са се чуствам гузно че се бях дегизирал като 37 годишен учител по информатика
2, 11 и 8 точка системно - бан
![]()
aXAXxaXAXxaXAXxaxAXxaxAXxaXAXxaXAxaXA
![]()
![]()
![]()
![]()
Като ти е толкова акъла!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Sega se naebi i s daskalite po matematika i literatura 4e da oprai6 diplomata
Хехе мене няма ли д аме питате бе ейПървоначално написано от Me4oOoOo
Ама не си учител
![]()
особено по информатика
Иначе кви са тия фен клубове тука кви са тия пет лева
![]()
Напълни си устата с барут и се одари в някоя стена![]()
Ти се Одари в 2!Неграмотници!
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR
такаа-да приемам това,което казваш за чиста монета-ок.Тъпото в цялата работа е,че ако не беше девствена и имаше малко мозъче щеше да си ошлайфана,да знаеш как да постъпиш и нямаше да пишеш дебилните си теми...човек първо мисли,после действа...сега мн ясно че някой ше те критикуват други не.хубаво-решила си-наебала си се обаче поне не доказвай още веднъж че си дебилен пубер,като казваш на всичките си приятелки-супер глупаво е...половината ше те разнесат по даскалото.може нещата да заглухнат ,но може и да стане много сериозно -да стигне до неговите и до други уши и тогава ще имаш огромни проблеми ...различни от тия да пишеш тука и да чакаш някой да ти каже дали да се начукаш пак или да не го поглеждаш повече.Моли се да е свестен тип.Сегаа..колко може да му се каже свестен е ясно...долната глава и тя има мнениеи не си отваряй устата щото като глеам си голямо плямпало,че после ше ти излезе име а ти си постъпила толкова невинно и първично...знае ли се
![]()
Абе я оставете момичето.В старото ми училище един даскал се изчука със седмокласничка.Звучи невероятно но явно днешната образователна система цели да ни научи на нещо повече.Момиче,дръж се нормално и тва е!И не казвай на никоий!
защо ли ми прилича на педофилска история...
пфф..![]()
(кво става с тия деца и с тоя секс бе... на 14 няква бременна....друга разправя'' директора ми погледна под полата ама нищо де..аз мисля ,че си търсеше химикалката...''
как ше си позволявате такиа работи бе.. ебати проблемите си навличате...
Ако това не е онова гадно педофилче Куенч аз съмПървоначално написано от punisher
Не му ли писна да онанира на постовете си![]()
2 и 11т. системни нарушения = бан
Da tova moje da se slu4i deistvitelno........AmA primerno s mladiq u4itel po fizi4esko koito primerno e na 23-25 godini..........Ima primerno qki muskuli ......gotin zadnik oble4en v seksi ancug..............ama nekuf po4ti na 40 godini......predstavqm si kak se obli4a.......UJAS![]()
![]()
![]()
Vijte hora, momi4eto e napravilo tova, koeto e iskalo. To moje da ne e bilo pravilno, no moje i da e. Sega e oburkana, za tova stiga ste se zaqjdali s neq. Moqt suvet e da ne kazva6 na nikogo(osven nai-dobrata ti priqtelka primerno), za6toto baq 6te zagazite i dvamata ako se razbere - teb 6te te izklu4at, a nego uvolnqt. Da ne govorim ako va6te razberatKogato ima6 4as pri nego se pravi, 4e ni6to ne e stanalo, za6toto i toi 6te pravi su6toto. Ne o4akvai po-razli4no otno6enie kum teb, ot kolkoto kum drugite, za6toto nqma da go polu4i6. (osven kogato ne ste sami razbira se
) Pojelavam ti uspeh i pi6i ako ima o6te ne6to
![]()
Jivotut e kratuk, za tova jivei go kato za posledno!!!
Gledai nqkoi da razbere....
Draj se normalno...usmixvai mu se no vnimavai!
ObI4KaM~yOuR~eYeS~zA6ToTo Te Sa~VeRy~NicE~.
VeDnUj~LoOk~At~Me~I pOsLe~DoN't~FoRgEt~Me~.
MoEtO sUrCe~TiK~tAk~FoR~yOu~Za6ToTo~I~LOVE~YOU~~
ИЗВИНЯВАЙ АМА ША МИ СЕ ХВАЛИШ КОГАТО МИНЕШ ВСИЧКИТЕ УЧИТЕЛИ И УЧИТЕЛКИ!! А В ТОВА ДА СИ ОБРАТЕН НЯМА НИЩО ЛОШО !!! ДАЖЕ И ДИРЕКТОРА И ЗАМЕСТНИК ДИРЕКТОРКИТЕ МИНАХ !! АЗ ИМАМ ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ ИМАМ МНОГО ГОЛЕМИ МУДУРИ!! И ТАЯ ПО ИНФОРМАТИКА НЕ ИСКАШЕ ЗАЩОТО ИМАМ ГОЛЕМИ МУДУРИ !!А И МОЖЕ ДА ИМА ПОСЛЕДСТВИЯ !!!НАПРИМЕР АЗ ИМАМ ДЕТЕ ОТ ДИРЕКТОРА И ТРИТЕ ДИРЕКТОРКИ!! АЗ ОБИЧАМ ПУКАНКИ !! АЗ ОБИЧАМ ДА СМУРКАМ ДЖОДЖЕНА НА БАБА МА И БАБА Е БРЕМЕННА И НЕ Е СМУРКАЛА ОТ 9 МЕСЕЦА!! МНОГО Е НЕРВНА И ИСКА СЕКС ДА Я РЪМБА КАТ ДИВАК !АМА АЗ ИМАМ ГОЛЕМИ МУДУРИ! АЗ ОБИЧАМ МОРКОВИ !! И БАБА СЪЩО АМА ТЯ МАСТРУБИРА С ТЯХ!! ПОМООООООООЩ!!!!!
ами хора нормално е - аз в 11-ти клас се ебах с учителката ми по английски тя беше много красива около 30 годишна но много запазена... и да ви кажа с по-добра от нея не съм бил наистина годинките и опита си проличават доста даже!
а същата година един мой съученик замалко да оправи географката не знам защо се отказа обаче и тя беше яка кака...![]()
Не знам дали лъжеш или - не, ама при всички случаи е лошоНапълно възможно е да е станало - и аз съм имала увлечения по 1-2ма учители ама нищо повече. Значи 1во не бива да казваш на мн хора, щото това е подсъдимо и могат да му напраат проблеми, най-добре е да поговориш с него - изяснете си и сичко да е до там, щото ако продължите рискувате да ви хванат и него да го вкарат в затвора а на тебе да ти нашарят дупето в къщи
Успех
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.