.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Браво Следващия път го направи с директора

асдасдасдасдасдасд
    Guest

Re: АВЕ ХОРА ВИЕ ОТ КЪДЕ ЗНАЕТЕ ЧЕ Е МОМИЧЕ????

Цитирай Първоначално написано от Аз обичкам да се чукам!!!
    ИЗВИНЯВАЙ АМА ША МИ СЕ ХВАЛИШ КОГАТО МИНЕШ ВСИЧКИТЕ УЧИТЕЛИ И УЧИТЕЛКИ!! А В ТОВА ДА СИ ОБРАТЕН НЯМА НИЩО ЛОШО !!! ДАЖЕ И ДИРЕКТОРА И ЗАМЕСТНИК ДИРЕКТОРКИТЕ МИНАХ !! АЗ ИМАМ ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ ИМАМ МНОГО ГОЛЕМИ МУДУРИ!! И ТАЯ ПО ИНФОРМАТИКА НЕ ИСКАШЕ ЗАЩОТО ИМАМ ГОЛЕМИ МУДУРИ !!А И МОЖЕ ДА ИМА ПОСЛЕДСТВИЯ !!!НАПРИМЕР АЗ ИМАМ ДЕТЕ ОТ ДИРЕКТОРА И ТРИТЕ ДИРЕКТОРКИ!! АЗ ОБИЧАМ ПУКАНКИ !! АЗ ОБИЧАМ ДА СМУРКАМ ДЖОДЖЕНА НА БАБА МА И БАБА Е БРЕМЕННА И НЕ Е СМУРКАЛА ОТ 9 МЕСЕЦА!! МНОГО Е НЕРВНА И ИСКА СЕКС ДА Я РЪМБА КАТ ДИВАК !АМА АЗ ИМАМ ГОЛЕМИ МУДУРИ! АЗ ОБИЧАМ МОРКОВИ !! И БАБА СЪЩО АМА ТЯ МАСТРУБИРА С ТЯХ!! ПОМООООООООЩ!!!!!
    Къртиш мифки ва

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Секс с учител-учителка си е било и си остава мечта за всеки ученик. Малцина достигат заветната цел обаче
    Прав си

Цитирай Първоначално написано от Metoman
    Цитирай Първоначално написано от punisher
    защо ли ми прилича на педофилска история...
    пфф..
    (кво става с тия деца и с тоя секс бе... на 14 няква бременна....друга разправя'' директора ми погледна под полата ама нищо де..аз мисля ,че си търсеше химикалката...''
    как ше си позволявате такиа работи бе.. ебати проблемите си навличате...
    Ако това не е онова гадно педофилче Куенч аз съм
    Не му ли писна да онанира на постовете си
    Аре спри се с тоя Куенче, бе, параноик! Ти имаш параноя! Да не би да те е нае*ал анално докато си бил до магазина!

wow iz4ukal te e u4itel ebasiiiiiiiii pedofilite toi go iska ot kef ne 4e te obi4a OSYZNAI SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

брао на теб моми4е аз пък искам да изчукам госпожата ми по география
    супер запазена мама е

Abe.. s daskalka ne sym go pravil.. ama s dyshterq na daskalka.. ( to pak syshtoto ) sled kato razbra se naloji da smenq u4ilishteto 4e mi ostavi dvoika za I srok... i kaza 4e nqma da mina dokato tq e jiva..
    Po temata.. tva s daskala e syx gledai da ne razberat kolegite mu 4e togava nqma da mojesh si trygnesh ot u4ilishte bez da sa te minali ot pyrvi do 7 4as ai GL

Знаете ли аз всъщност съм изпитвал... това едно време опънах една ученичка аз съм учител по информатика тя беше 10 клас...да не би да си ти? хахахаха

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от STANCHEV
    Знаете ли аз всъщност съм изпитвал... това едно време опънах една ученичка аз съм учител по информатика тя беше 10 клас...да не би да си ти? хахахаха
    А бе Станчев, на 19 години учител!? Или си сбъркал информацията за себе си в ICQ

оф топик: аре стига бе разкри ме не съм учител а професор в НБУ по психоанаЛИЗА хахаха
    "И видях, и ето блед кон и името на яздещия на него беше смърт, и адът вървеше подире му; и даде им се власт над четвъртата част от земята да умъртвят с меч, с глад, с мор и със земните зверове."
    Откровение 6:8 от Новия Завет

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от STANCHEV
    оф топик: аре стига бе разкри ме не съм учител а професор в НБУ по психоанаЛИЗА хахаха
    оф топик (да ме прощава Господ и модераторите!)

Станчев, е поне правилния ВУЗ си избрал!

ооо ми да с колко руси студентки, чиито гърди са по-големи от мозъка им, съм преспал...явно и тая мацка не е по-различна от тях
    "И видях, и ето блед кон и името на яздещия на него беше смърт, и адът вървеше подире му; и даде им се власт над четвъртата част от земята да умъртвят с меч, с глад, с мор и със земните зверове."
    Откровение 6:8 от Новия Завет

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    дам, а аз как бих чукала даскала по химия... ахахаха
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Guest
    pak az nawremeto go naprawih s daskalkata po risuwane, mnogo q hareswah, wednyj wmesto da risuwam akkwto tq be6e kazala q narisuwah neq, taka, kakto si q predstawqh(gola), i tq me ostawi sled 4asa(be6e posleden 4as) i naprawo me nalegna na katedrata, be6e mlada i krasiwa,
    i mnogo zagorqla, oba4e po sredata na teka wleze edna ot lelkite, deto metat i ni widq , i posle ni izpqla na direktorkata, i stana kofti, wsi4ko se raz4u, i qkakta daskalka powe4e ne si pozwoli da hojka s men, [-o<

Guest
    Da vi kaja ne badete sigurni che temata e ebavka, shtoto i edin nash gospodin po informatika ima loshiq navik da svalq uchenicki...i e mn smeshno na momenti, no kato si pomislish che moje da stane takova neshto...ne znam, malko e gadno naistina

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    pak az nawremeto go naprawih s daskalkata po risuwane, mnogo q hareswah, wednyj wmesto da risuwam akkwto tq be6e kazala q narisuwah neq, taka, kakto si q predstawqh(gola), i tq me ostawi sled 4asa(be6e posleden 4as) i naprawo me nalegna na katedrata, be6e mlada i krasiwa,
    i mnogo zagorqla, oba4e po sredata na teka wleze edna ot lelkite, deto metat i ni widq , i posle ni izpqla na direktorkata, i stana kofti, wsi4ko se raz4u, i qkakta daskalka powe4e ne si pozwoli da hojka s men, [-o<
    жалко, че лелката не се е включила и тя да си врътнете една тройка!
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    направи го с всички останали учители да са квит с оня по информатика

Дъ бест аватар от галерията

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BloodSoul
    Поредният фантазьор!

nz dalli da ti vqrvam ili ne 4esno.... ako e istina nameri na4in da pogovori6 s nego i se izqsnete ... tfa ti preporu4vam az..

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Ако даскала се прави на интересен може лесно да го манипулира .И да си изкара 6-ца по информатика
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

ooba4ee@yahoo.com
    Guest
    Абе вие случайно да знаете какво значи помощ? Момичето иска да и помогнете а вие се ебавате с нея. Ако е измислица какъв е смисъла да пише толкова много? Много сте гадни! Може наистина да се е случило. Просто по рядко се случват подобни неща и не е прието като да го направиш с връстник. Виж сега, нямам ни най малка представа как може да го погледнеш. Това може би няма да ти остане кой знае какъв добър спомен, но вече се е случило. Няма как да го промениш. Има една поговорка: "Живей за днес, защото вчера е в миналото, а утре може и да не дойде!" Знам че наистина това е сериозно нещо, въпреки че съм само 6-ти клас, но все пак, няма да е лесно, но опитай си де го забравиш. След някъде 2 години ще излезеш от това училище и вече дори няма да трябва да го поглеждаш. Ако си силна трябва да го превъзмогнеш. Не трябва да обръщаш внимание на сорта от "курваааааааа" написани във форума. Те не могат да те засегнат по никакъв начин, защото това са хора които не те познават. Поеми дълбоко дъх и се опитай да продължиш напред. Успех!

Супер фен
    Дръж си се нормално...
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Re: NAPRAVIX GO S U4ITEL

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    NAPRAVIX GO S U4ITELQ MI PO INFORMATIKA.TOI E NA 37 GODINI.AZ SAM 10 KLAS .AZ MNOGO GO XARESVAX O6TE OTPREDI A I VSI4KI DRUGI FRS MI AKZVAXA 4E I TOPI ME ZAGLEJDA.I V PONEDELNIK IMAXME POSLEDNITE 2 CHASA INFORMATIKA.I VTORIQ 4AS PRAVIXME KONTROLNO I VS KOITO BQXA GOTOVI SI TRQGNAXA OBA4E AZ NARO4NO STOQX ZARADI NEGO NO NE MISLEX 4E 6TE SE STIGNE DOTAM I NAKRAQ OSTANAXME SAMO AZ I EDNA FR I TQ 6TE6E DA STOI S MENE 4AK DO KRAQ AMA I PISNA DA 4AKA I SI TRQGNA.I KATO OSTAANXME DVAMATA AZ TRAGNAX DA SI PREDAVAM LISTA OBA4E TOI ME ZAGOVORI I SE CELUNAXME I TOI PO4NA DA SI PUXA RAKATA MEJDU KRAKATA MI I POD DANKITE MI I POSLE ZAKLU4I KABINETA I GO NAPRAVIXME.NA MENE MI BE6E ZA PARVI PAT.I BE6E ADSKI XUBAVO.VAOB6TE NE ME BOLQ,I MI XARESA.AZ VINAGI SAM XARESVALA PO-GOLEMI I NE MI PRQ4I 4E TOI E TOLKOVA VAZRASTEN 6TOTO E MN XUBAV.OBA4E ME PRITESNQVA 4E 6TE GO VIDQ PAK V U4ILI6TE I NZ KAKVO DA PRAVQ.DO SEGA O6TE NE SAM GO ZASI4ALA AMA RANO ILI KASNO 6TE STANE ,NZ KAKVO DA MU KAJA I KAK DA SE DARJA A DR PONEDELNIKA KATO PAK IMAM S NEGO....NAPRAVO NE ZNAM.........KAKVO DA PRAVQ KAJETE

ама ше се лАжеме ли са? Ако беше казала с дядо ти щях да ти повярвам

Az puk sum si haresala suseda do nas!Saaamo na 65 e,mislq 4e i toi ne e bzrazli4en kum men!Da go zagovorq li?

In Search Of Sunrise 7 Asia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си