.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Zeleva supa ?

Guest

Zeleva supa ?

Hora chuvali li ste za ZELEVA SUPA.Kazaha mi za niakakva dieta s taia supa i reshih da opitam,no iskam da popitam dali niakoi e chuval ili probval i ako da,efikasna li e?
    Btw..Za sedem dni znam che se svaliat ot 4 do 7 kg..dano e taka

Повече от фен
    Град
    Приморско
    Абе чували сме за тая супа ама аз не гледам да съм на диета аз искам да пълнея ако иска6 да махнех некои колиграм ела ги даи на мене.На мене пълнеето ми пречи само от климата на които съм сега иначе....!!!Апак и от зелевата супа ни6то няма да ти стане може да пробва6 без да ни пита6 нас.

Мега фен Аватара на koalka
    Ако си мислиш, че толкова бързо като свалиш тея килограми, ще си ги задържиш....Чувала ли си за йо-йо ефект?Същото е.

В аптеките я има на капсули и била много ефективна за бързо сваляне.Иначе на вкус е отвратителна

ggj
    Guest

hgchgh

tva e hulen bokluk ne si davai pari4kite adna fr go piie6e i dietai svali polvin kilo
    gluposti sa tva

zeleva supa...hmmm mi estestveno 4e 6te pomogne.hubavo e kogato si v dieta da qde6 supi sus zelen4uci bez mnogo podpravki...primerno proslojutata supa "bor6" ili "borj" neznam to4no kak e mnogo e vkusna i e mnogo polezna...supq lunla sus zelen4uci kvito ima6 slaga6 i eto ti nai poleznata hrana

Guest
    о да ефикасна е особенно срещу махмурлук

4uvala li si za zelev sok???tozi ot kiseloto zele deto miri6e osobeno kogato nqkoi sased si gotvi ? :P a znae6 li za razhlabitelniq mu efekt ? sa6toto e i sus supi4kata i eto za6to pomaga !
    KeeP YouR HeaD UP,LegS CloseD,EyeS OpeneD!
    \_/

Правила съм я тази диета.Отслабва се наистина, ама е толкова отвратителна таз супа.На първия ден още ще ти писне да я ядеш
    FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Imaginar4e
    Правила съм я тази диета.Отслабва се наистина, ама е толкова отвратителна таз супа.На първия ден още ще ти писне да я ядеш
    Дам, и най-гадното е, че колкото повече ядеш, толкова по-добре. Но супата е повече от ужасна... Под формата на таблетки е доста по-добре като вариант, но каквото и да решиш, ако почнеш диетата, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО след това си направи захранване, защото както каза коалка, ще си върнеш загубените килограми, че дори с лихвата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си