.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    talisman_
    Guest

trqbva mi ka4estven FON DIO TEN!!!

imam mnogo 4erni senki pod o4ite ot mnogoto u4ene naposleduk.mojete li da mi preporu4ate FON DIO TEN, koito umelo da gi zali4i ili nqkoi drug kozmeti4en produkt.

барака
    Guest
    мога да ти препора4ам на бонжур фондиотена аз сам мн. доволна от него като крем4е е струва някаде кам 20 лв. а отгоре можи6 да сложи6 пудра ефекта 6те е по добър а за под о4ите се земи някакав коректор

talisman_
    Guest
    Zna4i, za da si skriq senkite pod o4ite e po - dobre da si kupq korektor vmesto fon don ten?

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    Цитирай Първоначално написано от talisman_
    Zna4i, za da si skriq senkite pod o4ite e po - dobre da si kupq korektor vmesto fon don ten?
    mda gosta e prava, a ka4estven fon dio ten e maxfaktor, naistina e mn dobur, trqbva da se rusne6 pove4ko
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Супер фен
    аз съм доволна от Манхатън
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    Ами качествен.....нз на Максфактор и на Буржуа(нз как се пише де хах) а моя е на Манхатън ма не струа

talisman_
    Guest
    kakuv korektor da si kupq?

за фон дю тен мога да ти предложа ако имаш познат/а дистрибутор на oriflame фон дю тена Giordani gold ще направи кожата на лицето ти като на кукла мн помага
    а за коректор също от тази серия на oriflame

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Аз съм много доволна от фон дьо тен- а на Neutrogena.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Повече от фен
    Az poprincip ne izpolzvam fon dio ten,no vednuj se namazah s fon dio ten-a na edna moq priqtelka i bqh ocharovana!Na max factor beshe!No za cena ne moga da te opytq!Mislq che si zaslujava!

Аз те съветвам да си вземеш не Fon Dio Ten,ами пудра по компактна е и не стои като зле нанесен крем!аз ползвам пудрата от серията Color Trend на Avon!Пробвай я много е евтина(4,9 лв.) и е доста ефикасна!!!
    You lift me from up above
    Your unconditional love
    Takes me to paradise

Ако ще си взимаш фон дьо тен си вземи на max factor.може да са скъпи,но опр си заслужават.а това за коректора-не мисля че ще стои добре само коректор(с пудра отгоре по-става)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си