.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: ХЕЛП МОЛЯ

Hybrid View

VluBeNiQ
    Guest

ХЕЛП МОЛЯ

зна4и проблема е следния запознах се с 1 моми4е
    и аз искам да се запознаем по добре имав и неиния скаип но като седна да си 4атя с нея нема кво да си кажеме затова ви питам вас как да постъпя 6тот много я харесвам БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!

Пуу да ти имам кахъра, за толкова много раоти можете да си приказвате пък да знаеш че момичетата са си по- приказливи и ако от твоя гледна точка изглежда че няма за какво да си приказвате значи ТЯ не иска да си приказвате

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    еми опитай да завържеш някакъв разговор.НОрмално е след акто сте се запознали на скоро и не се познавате да нямате какво да си кажете.Питай я по-общи неща.Питай я з аинтересите и нещо.дали има брат или сестра.Все от някъде трябва да се почне нали? Говорете си там нещо и я покани на кафе да се поопознаете.така бих направила аз
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Мега фен Аватара на koalka
    Ми говорете си за нещата, които вълнуват един тийнейджър.Ако я харесваш защо не я поканиш за излезете?

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Има много други такива теми . Потърси малко де . Не чакай само на готово.
    Можете да говорите за - музика , кино , театър , спорт , телевизия , любими филми/сериали , интереси , интернет игри , да коментирате клипчета от vbox7.com , да си пращата разни картинки . много работииииии.
    П.П. Щом я харесваш .. като си лафите за нещо я попитай дали си има гадже (ако не знаеш дали има ? ) и така продължи.

Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Има много други такива теми . Потърси малко де . Не чакай само на готово.
    Можете да говорите за - музика , кино , театър , спорт , телевизия , любими филми/сериали , интереси , интернет игри , да коментирате клипчета от vbox7.com , да си пращата разни картинки . много работииииии.
    П.П. Щом я харесваш .. като си лафите за нещо я попитай дали си има гадже (ако не знаеш дали има ? ) и така продължи.
    Съгласен съм

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ми говорете си за нещата, които вълнуват един тийнейджър.Ако я харесваш защо не я поканиш за излезете?
    рече и отсече ...
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

.

Пуу да ти имам кахъра, за толкова много раоти можете да си приказвате пък да знаеш че момичетата са си по- приказливи и ако от твоя гледна точка изглежда че няма за какво да си приказвате значи ТЯ не иска да си приказвате
    по дяволите, има нещо вярно...

Повече от фен
    Град
    sofia
    Има толкова мн теми да си говорете

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си