- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ХЕЛП МОЛЯ
зна4и проблема е следния запознах се с 1 моми4е
и аз искам да се запознаем по добре имав и неиния скаип но като седна да си 4атя с нея нема кво да си кажеме затова ви питам вас как да постъпя 6тот много я харесвам БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!![]()
Пуу да ти имам кахъра, за толкова много раоти можете да си приказвате пък да знаеш че момичетата са си по- приказливи и ако от твоя гледна точка изглежда че няма за какво да си приказвате значи ТЯ не иска да си приказвате![]()
еми опитай да завържеш някакъв разговор.НОрмално е след акто сте се запознали на скоро и не се познавате да нямате какво да си кажете.Питай я по-общи неща.Питай я з аинтересите и нещо.дали има брат или сестра.Все от някъде трябва да се почне нали? Говорете си там нещо и я покани на кафе да се поопознаете.така бих направила аз
Ми говорете си за нещата, които вълнуват един тийнейджър.Ако я харесваш защо не я поканиш за излезете?
Има много други такива теми .Потърси малко де . Не чакай само на готово.
![]()
Можете да говорите за - музика , кино , театър , спорт , телевизия , любими филми/сериали , интереси , интернет игри , да коментирате клипчета от vbox7.com , да си пращата разни картинки . много работииииии.![]()
П.П. Щом я харесваш .. като си лафите за нещо я попитай дали си има гадже (ако не знаеш дали има ? )и така продължи.
Съгласен съмПървоначално написано от LO6IQ
![]()
рече и отсече ...Първоначално написано от koalka
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
по дяволите, има нещо вярно...Пуу да ти имам кахъра, за толкова много раоти можете да си приказвате пък да знаеш че момичетата са си по- приказливи и ако от твоя гледна точка изглежда че няма за какво да си приказвате значи ТЯ не иска да си приказвате