.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Hybrid View

Guest
    A znaesh li vsashnost dali 4ovekat koito se predstavq za bashtati naistina ti e ba6ta pri polojenie 4e maika ti raboti kato kompanionka???

а може ли да съм ти първия клиент?? \/

Re: Офертират ме да работя като елитна компаньонка

Цитирай Първоначално написано от Златимира
    Баща ми е сводник. Майка ми работи при него. Сега като навърших 18 искат да вляза в бизнеса. А аз си имам сериозен приятел, който обичам и не искам да работя тази професия. Мисля си да избягам от нас, но се страхувам. Искам някакъв съвет. Много съм объркана. Помогнете ми!
    OMG За пръв път чувам подобно нещо.И честно да ви кажа отвратена сам.Ами ти като си пълнолетна можеш да правиш каквото си искаш,следователно не си длъжна да работиш такова нещо.

Фен Аватара на liglata_bg
    Град
    Plovdiv

hi

taq ili se ebava ili e istina.Ama za seki slu4ai daite linka na policiata ,da i zsekat IP-to i te da se opravqt ot tuk natatak.Tiq admini i moderatori z akakvo sa tuka,da stavame svideli na prestapleniq pred o4ite ni?

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от liglata_bg
    taq ili se ebava ili e istina.Ama za seki slu4ai daite linka na policiata ,da i zsekat IP-to i te da se opravqt ot tuk natatak.Tiq admini i moderatori z akakvo sa tuka,da stavame svideli na prestapleniq pred o4ite ni?

xaxaxaxaxaxaxaxax OOO дaaaaaaaaaaaaaaaaa направо ще ги хванааааааааааат!!!

както хванаха и сутениорите от Варна където биеха и измъчваха момичета за да проституират а те горките нямаше как да избягат защото ПОЛИЦИЯТА работела за мутрите (каква изненада) и следователно момиче което отиде в полицията за да се оплаче и да се спаси бива много набързо събрано от сводника-мутра който после го пребива от бой и го дави в морето...
    НО добре че тази информация е достояние на цялото общество благодарение на мас-медията БТВ и знаете ли какво следва от всичко това??? ами --> НИЩООО!!!

шото в БГ няма законииииииииииии яко нали -> можем да си праим квот си искамеееееееее йеееееееее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си