.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

Тренирането и самотата ми пречат..

Здравейте.Искам тук да споделя моя проблем,като се надявам да получа някой окуражаващ съвет,който да ми помогне да намеря решение и да излезна от тази гадна ситуация
    Та.. всичко започна в началото на лятото. Тази година ще кандидатствам и си взех темите,конспекта,учих си цяло лято и така. Дотук добре. Но:
    Всичко започна с това,че с един добър приятел започнахме да си говориме за фитнес. Той е по-голям от мен и ми казваше как като бил на моята възраст си правил вкъщи лицеви опори, с гири тренирал,коремни преси и така. Аз понеже бях слаб реших и аз да си правя същите неща вкъщи. Почнах и цялото лято си правих лицеви опори,излизах си на кафе,учих си. Но почнахме училище и свободното време намаля. Ефектът от лицевите опори започна видимо да се проявява. И както сами можете да се досетите това взе да ми харесва. Придобих плочки на гърдите и добро оформление нагоре. И оттам дойде и основния проблем. Вманячих се в това. От 100 вдигнах бройката на 150,дори на 200. Вече почнах да мисля не кога ще науча поредната тема а кога ще тренирам. почнах да си слагам тениските от лятото и като виждах че съм много по-добре оттогава,още повече се вманячавах. Имаше даже една седмица в която въобще не учех а само тренирах. Преди няколко месеца пък се запознах с едно момиче от училището и бях зает с нея около месец - също не учих много поради голямото вълнение - какво ще стане между нас и така. В крайна сметка нищо не стана. Това още повече ме сдуха.
    И сега ме сдухва това,че не напредвам в ученето,това че съм самотен и без гадже,дори и без някакво голямо разнообразие. Знаете че ако спра да тренирам ще загубя и тва дето съм постигнал. Сега със силна воля ще се опитам пак да се върна към стария си режим и да не мисля в тренирането а в темата.
    От вас не искам да ми критикувате,защото добре осъзнавам каква грешка мога да направя,а просто да ме окуражите и да дадете някое и друго съветче

Guest

Re: Тренирането и самотата ми пречат..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте.Искам тук да споделя моя проблем,като се надявам да получа някой окуражаващ съвет,който да ми помогне да намеря решение и да излезна от тази гадна ситуация
    Та.. всичко започна в началото на лятото. Тази година ще кандидатствам и си взех темите,конспекта,учих си цяло лято и така. Дотук добре. Но:
    Всичко започна с това,че с един добър приятел започнахме да си говориме за фитнес. Той е по-голям от мен и ми казваше как като бил на моята възраст си правил вкъщи лицеви опори, с гири тренирал,коремни преси и така. Аз понеже бях слаб реших и аз да си правя същите неща вкъщи. Почнах и цялото лято си правих лицеви опори,излизах си на кафе,учих си. Но почнахме училище и свободното време намаля. Ефектът от лицевите опори започна видимо да се проявява. И както сами можете да се досетите това взе да ми харесва. Придобих плочки на гърдите и добро оформление нагоре. И оттам дойде и основния проблем. Вманячих се в това. От 100 вдигнах бройката на 150,дори на 200. Вече почнах да мисля не кога ще науча поредната тема а кога ще тренирам. почнах да си слагам тениските от лятото и като виждах че съм много по-добре оттогава,още повече се вманячавах. Имаше даже една седмица в която въобще не учех а само тренирах. Преди няколко месеца пък се запознах с едно момиче от училището и бях зает с нея около месец - също не учих много поради голямото вълнение - какво ще стане между нас и така. В крайна сметка нищо не стана. Това още повече ме сдуха.
    И сега ме сдухва това,че не напредвам в ученето,това че съм самотен и без гадже,дори и без някакво голямо разнообразие. Знаете че ако спра да тренирам ще загубя и тва дето съм постигнал. Сега със силна воля ще се опитам пак да се върна към стария си режим и да не мисля в тренирането а в темата.
    От вас не искам да ми критикувате,защото добре осъзнавам каква грешка мога да направя,а просто да ме окуражите и да дадете някое и друго съветче

и аз сам така само че с фитнеса постоянно мисля кога ще отида там .Но това е за добре споко! Ще се оправи

Повече от фен
    Град
    Приморско
    Ем пич според мене по добре да се съсредоточи6 само върху учението а колкото до тренирането всеки ден тренираи само 1 4ас или 2 4аса и това да е само а останалото време учи там.А и колкото по бързо научи6 толкова повече време 6те има6 за тренировки и да излиза6 на ляво и на дясно.Та според мене по добре си дръж на учението понеже тука повечето които сме у форума сме тъпи като патки ХАхаХааХа ако не кажа даже всичките .За т'ва учи !!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Остават ти още няколко месеца зубрене и после ставаш свободен . Учи, изкарай си изпитите и прави каквото искаш. Това е от мен.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Остават ти още няколко месеца зубрене и после ставаш свободен . Учи, изкарай си изпитите и прави каквото искаш. Това е от мен.
    Ех...и аз си мислех,че след изпитите ще съм свободна,ама .). Зависи къде ще се завре горкото дете ( ).
    Иначеее...ами може докато правиш лицеви да четеш някоя тема.
    Щом зацепваш,че си му отпуснал края,постарай се пак да се върнеш към старото ниво.А какво пречи да си потренираш един/два часа,да плюскаш 10 мин и да си четеш и пишеш два часа.Напълно достатъчни са.Все пак не ми се вярва по цял ден след даскало само лицеви да правиш.И слушай от време на време в час.Помага.Ама само от време на време,че иначе ще стане лошо

А гаджетооооо,е него можеш да го оставиш за след изпита.Защото ако се завреш в няокя дупка само заради някаква патка...гадно (аз почти го направих тоя номер*не с патка,де* ама не уцелих все пак най-гадната дупка).
    Таа все ще намериш по малко време за всичко.А и материала не е труден.Чети в тоалетната За да може да изпитваш ужас,всеки път,когато ти се доходи .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    ...Чети в тоалетната За да може да изпитваш ужас,всеки път,когато ти се доходи .
    Ахахахах, това ме разби ! Не трябва да го прави! Ако има рядко щастие, ще вземе да хване някоя невроза и да полудее съвсем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си