- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Неловко и гадно ми е... :(
Ходя с едно момиче което във всяко отношение е по опитно от мен и в любовта и в секса.Адски много я обичам,но доста често ми е гадно като си помисля че немога да и дам нещо което досега да не е изпитвала с някой друг, усетила е трепета и на любовта и на секса,където е доста по опитна от мен.Гадно ми е че няма да и дам нещо което все още няма и не е докоснала![]()
В момента една моя приятелка е така- много по- опитна е от гаджето си, ама това не им пречи да са си заедно и да им е готино. Още повече, че след като предишните й връзки са приключили значи нещата не са били блестящи, тъй че все още има много неща, които можеш да й дадеш.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Отрежи си ръката. Ще изпита нов трепет.
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
И как очакваш да ти помогнем
със съвети естествено.Ето аз ще дам мояПървоначално написано от magistralka
Пробвай нещо садомазо например можеш да вземеш някой средновековен уред за мъчение.Ако не и хареса просто продължавай с мъченията накрая няма как да не се съгласи че е готино
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Или може просто да си отреже ръката.
или да послуша моя по мъдър съветПървоначално написано от anubite
![]()
Или да си отреже ръката.Първоначално написано от xixi
да кажа ли аз за кой съм ?Първоначално написано от xixi
Ама то се подразбира. Победата ми е в кърпа вързана.Първоначално написано от Mimka_sweet
Идиот това в кърпата е мухлясал кашкавалПървоначално написано от anubite
Я се сбийте за мен![]()
Ей тарикат аз се бия само за глобална доминацияПървоначално написано от Mimka_sweet
Ето сега има и специална тема, в която може да изразиш мнението си.Първоначално написано от Mimka_sweet
Тогава съм за anubiteПървоначално написано от xixi
![]()
Хах. Нека ти сега, хихи... нека ти...Първоначално написано от Mimka_sweet
MI kakvo moje6 da napravi6...neznam ako see vlubila v teb tq nqma da zabelqzva tezi ne6ta...Hubavo e na nqkvi novosti,no lubovta e lubov i vsi4ko drugo nqma zna4enie
Новото усещане за нея ще е да те научи...щом е опитна значи й идва времето да се позанимава и с някой по-неопитен.Ще се старае да ти покаже нещата...никой не се ражда научен,на всеки някога му се случва да трябва да бъде учител в нещо.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Tova che tq e po opitna ne znachi che nqma da izpita trypka... Ako ima chuvstva kym teb nezavisimo s kolko drugi e bila predi teb ti za neq she si edinstven... a shtom tq e s tebe znachi nesymneno q ima trypkata i useshtaneto na neshto razlichno i krasivo![]()
ne trqbva da ti e gadno za6toto tova si ti takuv kakuvto si tq te e haresala i tova e nai-vajnoto ako tq iska6e opit i tn 6te6e da si nameri 4ovek koito da i go predloji..tq ne go iska tq iska teb i trqbva da si 6tastliv ot tozi fakt![]()
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
Ако тя те обича, значи си с нещо по-различен от другите.Не е важно това колко си опитен в секса и в любовта(за нея според мен опит няма).С времето идва и опитността в секса.
ам точно това че неопитен може би я привлича и точно тфа е новота което ти и даваш.. така че споко..![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
=D> браво!много точно казано!Първоначално написано от IlLuSi0nS`
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Мда. По същата причина гледам да не се интересувам много от любовното и сексуално минало на приятеля ми. Обичам го и се опитвам да му дам всичко, което съм и което бих могла...като се надявам, че е достатъчно.![]()
да не би да си го опитвал,че да зн че е мухлясал?Първоначално написано от xixi
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!