.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Ники П.
    Guest

Колко чести трябва да са обажданията по телефона към момиче?

Интересувам се, колко често трябда да звъня на едно момиче, до като склони да излезе с мен на среща?
    Не искам да ме има за нахален и невъзпитан, а да я впечатля и провокирам да излезе с мен до края на седмицата.
    Колко пъти дневно да и звъня?

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    звъниш ведъж,за да я поканиш да излезете да речем..ако каже,че е заета я питаш "аз ли да ти се обадя и кога или ти на мен" и така...аз лично много мразя някой да ми звъни по 10456461323 пъти затова и не вдигамак0 някоя ще ти пусне..то ще го направи от първия път:Р

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
    звъниш ведъж,за да я поканиш да излезете да речем..ако каже,че е заета я питаш "аз ли да ти се обадя и кога или ти на мен" и така...аз лично много мразя някой да ми звъни по 10456461323 пъти затова и не вдигамак0 някоя ще ти пусне..то ще го направи от първия път:Р
    или след като отвлечеш майка и.
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Re: Колко чести трябва да са обажданията по телефона към мом

Цитирай Първоначално написано от Ники П.
    Интересувам се, колко често трябда да звъня на едно момиче, до като склони да излезе с мен на среща?
    Не искам да ме има за нахален и невъзпитан, а да я впечатля и провокирам да излезе с мен до края на седмицата.
    vednaj stiga tq ako iska 6te prieme vednaga pove4e stava6 nahalen i dosaden

Six billion people in the world,six billion souls,and sometimes,all you need is ONE

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    1-2 пъти най-много.После вече ставаш нахален и досаден.. Ако даденото момиче има интересес към теб,няма да има нужда да я обеждаваш 847984 часа:}}
    f@nt@zi@

н
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    847984[/b]
    това телефонния ти номер ли е ?

Голям фен
    Град
    на луната
    Цитирай Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
    Напълно вярноо
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Мега фен Аватара на koalka
    Еми каниш я на среща и се виждате, ако се съгласи.Един път е достатъчен според мен.

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от н
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    847984[/b]
    това телефонния ти номер ли е ?
    ха-ха-ха
    Един път е достатъчен.

Супер фен
    Звънни и веднъж да се уговорите за срещата и ако не ти се обади до края на седмицата може пак

Любето
    Guest
    Момичатата харесват по настоятелни момчета. Звъни и по веднъж два пъти всеки ден, до като не се навие да излезете. Аз на сегашната си приятелка звънях 2 седмици по няколко пъти и я увещавах "аре да излезем" и тя накрая се склони.

Голям фен

Re: Колко чести трябва да са обажданията по телефона към мом

Цитирай Първоначално написано от Ники П.
    значи първо звъниш веднъж.Първият път е само заплаха намекваш за майка и(без псувни моля).
    За да осъществиш втория път първо отвлечи майка и.При второто позвъняване само и казваш как стоят нещата и затваряш.
    Третият път вече казваш исканията си.
    Средно три пъти на дама но има някой на който просто няма как да не звъннеш още веднъж да ги подразниш.
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Guest
    edin put e nai oferta

Не е нужно д аи звъниш много пъти. Ако искаш звънни и само веднъж, за да я поканиш и после само и цъкай за да знае че се сещаш за нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си