- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кого да избера?
Киселото мляко или Пъстърмата? Моля ви. Много е сериозно. До утре трябва да съм решил!
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
Пъстърмата.Определено.Месо то си е месо.Нищо не пречи и да си направиш от отрязана ръка.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
i dvete zaedno.
inache ako triabva samo 1-to - pastarmata
Избери мен.МЕН!
Избери ме и получаваш безплатен кон за разфасоване.
Кръц-клъц, кръц-клъц...
Хм...Тва май трябваше да си остане там...Добре.Ще го залепя обратно.
Хах. Да, бе. Аз искам храна. За кво си ми?Първоначално написано от кръц-клъц
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
epa qj go/q, kvo da go/q pravish.... mnogo si zleПървоначално написано от anubite
Кой каза,че става въпрос за храна О.оПървоначално написано от ~Devil_Woman~
Не!НЕ!Не пипай!Изплюй ми крака!Ох вече е късно...Добре,тогава се опитай да го повърнеш.
Кръц-клъц, кръц-клъц...
nema puk! haresva si mi! sladyk/ka si ;P
Мисоту![]()
Повръщай казах!Първоначално написано от ~Devil_Woman~
Не ме карай да ти бъркам в гърлото и да ти остържа лигавицата.
Кръц-клъц, кръц-клъц...
e are de, ela si go vzemi kraka! bez boi niama da si go dam!
Явно проблема е много важен и трябва да се реши бързо.Най-добре да избереш киселото мляко.Наистина ще ти е адски трудо, но намери сили да го решиш.![]()
Избери да си клъцнеш ръката и да ми оставиш -от ръката ти малко че отдавна не съм хапвал![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
и двете минимум....ама мн ше са ти малко....включи още нещо...
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
Край!Не исках да ставам лош,но ти ме принуди.Не ми остава нищо друго освен да кажа на мама.Уааааааааааа!Мааааааа амооооооооо,тука една лоша кака ми изяде кракааааааааа.Ще видиш тиии!Няма да ти се размине!Уааааааааааа!<Взим си биберона>Първоначално написано от ~Devil_Woman~
Кръц-клъц, кръц-клъц...
xaxaxaxaxa aide, bebcheto mi, biagai da spish! sancho mina pred 1 chas i neshtoПървоначално написано от кръц-клъц
Как смееш да твърдиш,че си ме раждала?!Развратница!Първоначално написано от ~Devil_Woman~
Кръц-клъц, кръц-клъц...
ne beee. osinovih te. ama che si zle, kak moje da ne pomnish....
Казвам ви.Тая е шизофреничка.Иска да убие семейството ми и да ме отвлече!Помоооощ!Уаааааа!<т ърси си дрънкалката>
Кръц-клъц, кръц-клъц...
...shizofrenichka... dobreee... takava sam! shte me vidish ti niakoi den otblizko s edin goliam kuhnenski noj v raka. shte vi izkolia vsichkite, posle shte razprasna organite vi po ciala sofia i okolnite gradove.Първоначално написано от кръц-клъц
Добре,че четката за зъби ми беше под ръка.<маха парчета мозък от косата си>Първоначално написано от ~Devil_Woman~
Кръц-клъц, кръц-клъц...