.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Guest

Къде е любовта ?

Хора къде отиде любовта ? Защо всички говорят само за секс ? Нима той замени любовта ? Къде отиде нежността .. Къде ?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az q skrih u edna cherna peshtera :P

Супер фен
    Няма ги

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    епа че смея ли да питам ке тва любов

Голям фен
    И най-вече къде подяволите са ми киселите краставички????
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    В подписа ми...
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на koalka
    В днешно време е така, приеми го.Остава да търсиш момичето/момчето, което наистина си заслужава.

Фен
    Град
    сф
    awe macka...kade gi ima teq ''istinskite''?!si4ki mom4eta gledam samo cicite zadnika i ustnite..ebasi samo tfa li imame nie jenkite?e verno e nie ne sme angeli,pove4eto momi4eta tarsqt muskuli ...awe hora osaznaite se liubovta ne e samo fizika...seki put kogato se vlubq istinski se stava edna drisnq a 6to tqa da e taka?6toto nie horata sme glupavi vqrvam 4e ne samo pri mene e taka...dano vse nqkoga oniq gunki v glavite ni zapo4nat da rabotqt za6toto mi pisna ot gluposti...

Супер фен Аватара на Barbie
    "ние, женките"?!?!

Много сте крайни. Вярно, че момчетата в тийн годините си са деца-идиотчета (не че и девойките не сме... ), но това се израства (евентуално ) Вярвам, че когато човек стане достатъчно емоционално зрял, за да се влюби истински, спира да мисли за повърхностни неща. За всичко има време - и за тийн дивотии, и за любов.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    съгласна съм с Барбито..
    f@nt@zi@

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Любовта си я има,друг е въпроса че много малко вече я ценят.

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    цаката е следната : секс от любов (любов) - ето това е далаверата и е по-прекрасно от всичко
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Фен
    Град
    drevna garciq
    Пич виж ся
    Любов през теен години е често срещана но доколко е истинска незнам
    мн хора сам виждал дет са се обичали истински
    ама и визията е важна за теб като не е важна трагваи с някой крокодил и ми се махаи от главата

опа

хахахххахаах
    А бе и копешката лютеница и важна както казва анубите ли каф беше както и киселите краставички на хихи и там незнам си кво
    на тъм въпрос тъп отговор!
    Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo

Guest
    ти чуеш ли се кво говориш.
    ЛюбоФ има само при при миещите мечки

Голям фен
    Търсете я под капачките от кока кола 2 литра
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Град
    v edna bqla staq s meki steni

Re: Къде е любовта ?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Хора къде отиде любовта ? Защо всички говорят само за секс ? Нима той замени любовта ? Къде отиде нежността .. Къде ?
    ako ne se laja v4era mi rovi4ka6e v gaza ma dnes ne q znam ...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Фен
    Град
    сф
    dobre be hora za kfo trqbva da e taka,za6to liubovta trqa da e samo v me4tite na horata i vuv filmite ne mislite li 4e za tova ne6ty sme vinovni nie?!na nqkoi ot vas ne vi li se iska da q sre6tenete,da se borite za neq i sveta vi da se varti samo okolo neq...nali uj tq e nai-krasivoto i nepovtorimo ne6ty sazdadeno ot 4ove4estvooto?za6to trqbva vsi4ko da se svejda samo do sex-a...neznam moje bi o6te sum prekaleno malko imam predvid vse o6te sum u4eni4ka pod kriloto na roditelite mi ,vse o6te ne sum opitala ot vsi4ko v jivota....no kakto vijdam i pri po-vazrastnite q nqma...imalo pove4e razvodi otkolkoto brakove ..a za kakvo vsa6tnost sa brakovete,ako naistina se obi4at dvama du6i te nqmat nujda ot tazi formalnost,tova e prosto list hartiq...da se varna na vaprosa-problem...az li sum prekaleno naivna neznam,no naistina mi se iska da budem nqkak istinski,a ne da se pravim na ''putki''[sujalqvam za dumata i na Don Juanovci. ..vsa6tnost tezi koito se pravqt na tqh sa prosto edni sredno-statisti4eski muhliovci...nqkoga ne vi li se e iskalo da obi4ate i da budete obi4ani kato po filmite-istinski...kogato gledam nqkfi film4eta izpulneni s emocii[polojitelni] [mnogo dobur takaf film e CRAZY/BEAtiful[DIVI/KRASIVI]] ,sarceto mi napravo se ''Pulni'' ...tolkova e krasivo,a nie go razvalqme...tova sme nie horata razvalqme vsi4ko...primeri sa tova 4e nqma snqg sega zaradi typiq parnikov efect koito vsi4ki nie pri4inqvame [malko kato filosof se izrazih]...a nemoje li pone ne6ty malko i skromno da suhranim[izgradim]-LIUBOVTA...neznam moje bi za tezi koito 6te go pro4etat tova e glupavo,staromodno i nqkoi 6te me izkritikuva 4e sum stra6no naivna i otka4ena ,no nali vseki si ima mnenie...az iskam da sre6tna ''tozi'' 4ovek i da bude moqt svqt...dano vseki uspee da po4uvstva pone 4ast ot liubovta

любовта?!?!?!има я още но вече е много по трудно да я намериш

Супер фен
    никаде не е отишла.. винаги е била и ще бъде сред нас.. просто е мн трудно да различиш истина от лъжа..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]

Re: Къде е любовта ?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абе ква любов бе?Любов няма!Секса....вече и той няма своето значение както преди!Млако са романтиците вече (не съм от тях!)...
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Любов какво беше това чувал съм от други за нея.Но не се усеща нещо.Любовта е в "Червената книга" при изчезващите видове.
    Vladoka rulzzz

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    "ние, женките"?!?!

Много сте крайни. Вярно, че момчетата в тийн годините си са деца-идиотчета (не че и девойките не сме... ), но това се израства (евентуално ) Вярвам, че когато човек стане достатъчно емоционално зрял, за да се влюби истински, спира да мисли за повърхностни неща. За всичко има време - и за тийн дивотии, и за любов.
    mmm ne vqrvam 4e spirat da mislqt za povarhnostni ne6ta kato izrstnat! nz maj koito da ne misli za sex a pak i da znaeh bi mi se storilo stranno !
    no naistina donqkade si prava naistina v na4aloto sa teen divotiite a posle idva ljubovta! no vsi4ko zavisi ot 4oveka se pak!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Град
    луната:)
    Любовта се отчая от нас хората,които непрекъснато я принизяваме и си отиде на небето,откъдето е дошла!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ако преди два месеца беше пусната темата , щях да пиша какви ли не красиви неща за любовта . Но сега , когато съм наранена и изпълнена с отчаяние , което граничи с чувство за вина , не ми е много трудно да видя , че повечето тийнчета на моите години не са прозрели за любов и не могат да отворят сърцата си за нея . Съвсем грешна е настройката към нея на повечето , които познавам ... Съмнявам се , че преди да се изясним сами със себе си , ще открием къде е любовта . Може би с годините ще научаваме повече за себе си и следователно повече за любовта ... знам ли . Може би пък всичко е въпрос на очакване и внушение . Ако се самонавием , че следващото момче / момиче ще е голямата ни любов и му дадем този шанс , то може наистина да стане това , което сме искали .
    Любов има ! И за да я има и за нас , не само за другите , трябва да вярваме , да очакваме , да искаме .. Да се учим от грешките на другите и от своите собствени
    Айде стига толкова умуване ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си