- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- почистне на грим
може ли грима да се почисти само с някакъв измиващ гел за лице или преди това трябва лицето да се почисти и с тоалетно мляко?
Зависи за какъв грим става по-точно, но ако е фон дьо тен е по-добре първо с тоалетно мляко и след това останалите продуктиА спиралата аз си я махам само с вода.
и аз си мислех така..а ако я си почствам лицето само с тоалетно мляко достатъчно ли е?
Аз така правя...и после с вода и евентуално малко сапун и преди да си легна крем и такаПървоначално написано от Анонимко
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Мисля, че не, защото то по принцип тоал. мляко си е доста гъсто и мазно и ако се остави така кожата няма да е почистена изцяло. Затова след него или гела, който си слагаш там, или лосион, или и двете хахха тука вече малко се пообърках.Но аз винаги като си чистя лицето с млякото и после направо слагам лосионПървоначално написано от Анонимко
![]()
ami az primeno polzvram grim "vuglenovo 4eren" na "manhattan" po mnogo slagam i si pravq klepa4ite 4erni.trudno go maham no ve4e sum sviknala
ve4er predi da zaspq s edni tampon4eta i s pomo6ta na toaletno mlqko az li4no izpolzvat "aroma spa" si maham grima...
Аз винаги първо си почиствам грима с лосион,след това си мия лицето с гел-пяна или ексфолиант и най-накрая си слагам овлажняващ креми да чукам на дърво не съм се оплаквала до сега с проблеми за лицето ми
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Тоалетното мляко е страшно мазно и както вече казаха- хубаво е след него да си измиеш лицетоАз използвам тоалетно мляко и лосион за лице(2 в 1),което не е никак мазно и е страхотно
На Clinians(Latte+Tonico),в оранжева опаковка е,има портокал на нея
Какъвто и грим да използваш-трябва след това да си почистваш лицето много добре!Ползвай и нещо за по-дълбоко почистване-някакъв гел например!И не забравяй да слагаш крем(Като през деня е съобразен със сезона,но ВИНАГИ със защите фактор
) И все пак не прекалявай с козметиката :P
Ем...аз първо си моя лицето с вода после се чистя с тоалетно мляко![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Аз предлагам първо да махнете грима с тоалетното мляко, а след това да си измиете лицето с вода.
=D> i az taka pravq!Първоначално написано от Ive70