.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

почистне на грим

може ли грима да се почисти само с някакъв измиващ гел за лице или преди това трябва лицето да се почисти и с тоалетно мляко?

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Зависи за какъв грим става по-точно, но ако е фон дьо тен е по-добре първо с тоалетно мляко и след това останалите продукти А спиралата аз си я махам само с вода.

Guest
    и аз си мислех така..а ако я си почствам лицето само с тоалетно мляко достатъчно ли е?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    и аз си мислех така..а ако я си почствам лицето само с тоалетно мляко достатъчно ли е?
    Аз така правя...и после с вода и евентуално малко сапун и преди да си легна крем и така
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мисля, че не, защото то по принцип тоал. мляко си е доста гъсто и мазно и ако се остави така кожата няма да е почистена изцяло. Затова след него или гела, който си слагаш там, или лосион, или и двете хахха тука вече малко се пообърках.Но аз винаги като си чистя лицето с млякото и после направо слагам лосион

ami az primeno polzvram grim "vuglenovo 4eren" na "manhattan" po mnogo slagam i si pravq klepa4ite 4erni.trudno go maham no ve4e sum sviknala
    ve4er predi da zaspq s edni tampon4eta i s pomo6ta na toaletno mlqko az li4no izpolzvat "aroma spa" si maham grima...

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Аз винаги първо си почиствам грима с лосион,след това си мия лицето с гел-пяна или ексфолиант и най-накрая си слагам овлажняващ крем и да чукам на дърво не съм се оплаквала до сега с проблеми за лицето ми

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Тоалетното мляко е страшно мазно и както вече казаха- хубаво е след него да си измиеш лицето Аз използвам тоалетно мляко и лосион за лице(2 в 1),което не е никак мазно и е страхотноНа Clinians(Latte+Tonico),в оранжева опаковка е,има портокал на нея Какъвто и грим да използваш-трябва след това да си почистваш лицето много добре!Ползвай и нещо за по-дълбоко почистване-някакъв гел например!И не забравяй да слагаш крем(Като през деня е съобразен със сезона,но ВИНАГИ със защите фактор ) И все пак не прекалявай с козметиката :P
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Ем...аз първо си моя лицето с вода после се чистя с тоалетно мляко
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Фен
    Град
    Belene
    Аз предлагам първо да махнете грима с тоалетното мляко, а след това да си измиете лицето с вода.

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    Цитирай Първоначално написано от Ive70
    Аз предлагам първо да махнете грима с тоалетното мляко, а след това да си измиете лицето с вода.
    =D> i az taka pravq!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си