- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелството или любовта???
[b]Look,if you had one shot and one opportunity to seize everything you ever wanted in one moment would you capture it or just let it slip?!
Истината е, че приятелите са приятели, ама сиренето е с пари!За момента е най-добре да си харесаш някой друг и като се размине сичко да си изясниш отношенията и с двамата!
![]()
Every moment is another chance...
Ами аз ако бях в твойто положение щях да съм с това момче...Приятелката ти знае, че сте ходили и че можеш да имаш още чувства към него е логично.Ми тя щом ти е приятелка и го прави това, ти що да не го правиш пък и имайки впредвид, че и преди сте ходили.Аз я зарязвам тази само и само щото е постъпила така, че и с най-голямо нахалство се сърди и тръгвам с момчето,което харесвам.А пък тя ако ти е приятелка,(макар че от това, което прочетох не ми заприлича много на такава) разбира се, че ще ти влезе в положение.Бъди си с момчето ако питаш мен...
забравяш че щом птичките пеят, начи пантофките ти са цъфнали, което тотално обръща теорията ти за глобалното затоплянеПървоначално написано от Need_A_Girl
Доста оплетена ситуация, наистина.Какво бих направила аз...Значи тази приятелка не ти е никаква приятелка и въобще не трябва да ти пука, че ще ти се разсърди.Доказва го това- въпреки че всичко е започнало от нея и те са тръгнали, а накрая пак ти си виновна.Една истинска приятелка не би направила такова нещо, не мислиш ли!?Просто не трябва да те интересува тя, а само това момче, което наистина харесваш.Излезте, но само двамата, за да може да си поговорите насаме и да се изясните като хората.Кажи му, че имаш адски силни чувства към него, че държиш на него и тези недоразумения, които са станали трябва да се оправят.Ако той те харесва, не виждам причина да не сте заедно.Кажи му, че тази "приятелка" е постъпила зле и да не й вярва, ако се опита пак нещо да направи.Успех и пиши като тази история има развитие, надявам се добро!
Първоначално написано от koalka
без да чета знам , че тва е отговорът ... вярваите ми
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
KAde e tazi malka nahalnica ,koqto ti se pi6e za priqtelka da i razkaja az edna prikzka za otnoo6eniqta mejdu priqtelite .Az su6to smqtam ,4e e pravilno da si s mom4eto,a tq neka se surdi..Problema e ,4e qvno ne e mn orientirana kakvo zna4i dumata priqtel.!!!!
Приятелството в обичта.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Ако това момиче ти беше приятелка наистина нямаше да постъпи така никога.Щом е била наясно с чувствата ти към бившия и въпреки това е започнала да се зарибява с него сама можеш да си правиш извода каква приятелка ти е, А колкото до момчето....мен ако питаш остави го и него.Може да е искал да те пробва и да ти прави на пук...замисли се обаче - сега е защото му пука за теб, ама след малко може да е наистиан това и да го направи пак, този път обаче да не те пробва.Аз бих ги заебала и двамата...
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Благодаря на всички за съветите.Реших с момчето да си останем само приятели,колкото и да не ми се искаа относно момичето...с него отново сме си приятелки,но вече ще имам "1 на ум"
![]()
[b]Look,if you had one shot and one opportunity to seize everything you ever wanted in one moment would you capture it or just let it slip?!
а кой е казал, че има някви проблеми със заспиването, а? а, а, а?Първоначално написано от eleto_ludo_dete