Ne sam pravila sex i mi e mn interesno kato pi6ete,4e prezervativa vi se e skasal,4e se e izhluzil
Kak stava kata-gore6ti strasti li?
![]()
![]()
Трима неизвестни, единият от които маскиран и въоръжен с пистолет, нападнали товарна “Шкода Мадара”, спряла принудително за смяна на гума. Инцидентът станал към 9 часа на пътя. Тримата заплашили 86-годишния шофьор, ударили го по главата и му задигнали чанта с документи и 50 лвПървоначално написано от Isidora
Be nema to4na pri4ina za skysan prezervativ, ili e bil defekten, ili e skysan pri otvarqneto, ili e bokluk, ili de da znam, mnou pri4ini ima.Prosto sled tva zadyljitelno trea se proveri dali e skysan!! Peace!
или тоя дето го е слагал е некадърник(90+% от случаите)
tai,i tva kvo ob6to ima po temata?Първоначално написано от Анонимко
emi sluchva se...kolkoto i vnimavash i da si opiten se sluchva na vseki... predi dve sedmici ni se izhluzi prezervativa...ostana v men i v purvite 2-3 min se 4udehme kude e...Първоначално написано от Isidora
posle, dobre4e priqtelq mi uspq da go izvadi...dosta navutre beshe. Taka che sluchva se na vseki...
има много при4ини по които 1 презарватив може да се скъса и най- ве4е от липсата на опит при слагане, ако не се ванимава и прекаленото бързане !
а за изхлузването- ако сте много бурни или ако мом4ето не е 4ак толкова мн възбудено![]()
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
тигре, склонен съм да не повярвам че тази случка се е разиграла с твое участиеПървоначално написано от sexy_tigar4e_MM
щом толкова ти се пишеше, можеще просто да драснеш нещо от сорта - " днес гледах в една серия на Спешно отделение как да едно момче му остана презерватива във вагината на партньорката си, едвам го извадиха, беше страшхо"
ако някога ми се случи и се наложи да го обсъждам с теб, то ще е само ако презерватива ми е остана в тебПървоначално написано от sexy_tigar4e_MM
![]()
sexy_tigar4e_MM горния пост е мой, да не стане объркване
твърде възможно е, но и това, че наб ти се е случвало (с мъж) ако си слагала презерватива на някакви странни предмети лесно може да се изхлузи![]()
определено имам опит с моя предмет
не си спомням да са се случвали такива неща,
тигре, твоя човек да не би да си е сложил наелонов плик вместо презерватив![]()
за жалост единствената причина да ми пада на Янко презерватива е че не му е достатъчно голяма пишката за презервативите, които ползваПървоначално написано от sexy_tigar4e_MM
виждаш ли как меко се изразявам, приемай думите ми сериозно, отнасяй се сериозно, за да те обичам и аз![]()
от самото начало на глупавия спор, който поде ме караш със всичка сила да те обидя, наистина си много просто момиче, погледни си първия пост и ще разбереш защо на Янко цигането му е малко пишлито
може би настъпи момента в който тряба да замълчиш и поне малко да се опиташ да помислиш над казаното от теб този следобед
единствения комплекс, който се наблюдава и той е от твоя страна, това е малката пишка на янко, кажи му че има и малки размери презервативи, не е срамно, тогава няма да има гафове, нали?
много ми е приятно а си общувам с девойки като тебе, що се отнася до моите комплекси, съм на възраст, която и да имам са от сърсем различно естество
а и още нещо, ако те види майка ти за какво и харчиш паричките ще се върнеш много назад във времето, ако ме рабираш[/u]