- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нетърпимост
цигани
турци
българи
гърци
араби
негри(вкл.метиси,мулати,сам бо)
китайци и "производните им"
латиноси(от Южна Америка)
бели(германи,славяни и тн.)
ескимоси
евреи
друг(посочете кой)
не изпитвам нетърпимост към никого
Значи тази тема въобще не цели всяване на каквато и да била нетърпимост към който и да било етнос и/или раса,просто ми е любопитно да знам и за това я пускам!Ако модераторът прецени,че не е така нека я заключи,изтрие или там каквото намери за добре!
Има нещо,като подобна тема,но аз искам да знам точно и за това пускам нова!
Много ще се радвам,ако се обосновавате след гласуването!
Във възможните отговори може би ще видите,че има малка двусмислица.Писал съм гърците отделно(от белите),щото аз лично никога не съм ги харесвал,а българите-бях задължен!
ПП:повтарям:тази тема НЯМА за цел да всява нетърпимост към който и да било етнос или раса
ППП:Ако имате нетърпимост към повече от един(като мен),съжалявам!Изберете един!
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Ми само към определени индивиди цигани...Щото си имам и приятели цигани ама с тях си се разбирам идеално![]()
a za6to nqma otgovor "kum vsi4ki hora"?![]()
Араби...имам някакъв предразсъдък към тях.
Въпреки, че един от най-добрите ми приятели е арабин и самата аз уча арабски...
Вероятно ме дразни мисленето им, наложено от религията и направила един голям процент от тях фанатици...
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
pfff kum ciganite lqqqqkk![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
cigani i arabi!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Турци, мразя религията им мразя и тях.
А ако отговора е повече от един?![]()
Левски шампион але але!
Ами само към циганите от горе изброените.Не ми харесват, гадни са и са мръсни, а на всичкото отгоре са мързеливи и просят, вместо да си намерят работа, те просят.Естествено, има изключения, но повечето смея да твърдя, че са такива.И освен това извършват доста често кражби.
китайци и цигани![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Към циганите...
цигани![]()
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Тез ескимоси ме побъркват, човек...
Всеки път като видя ескимос и лошо ми става, ръцете ме сърбят да го удуша...
Вън ескимосите от нашето общество!!!
Иначе отговорих- към никой... Човек може да ми стане анти само ако го познавам лично...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
draznqt me opredelleni hora.. a ne celiq narod pod obsht znamenatel da go slagam!toava e tolkova glupavo...ne mojesh da kajesh 4e vsi4ki cigani te draznqt moje da ima takiva deto da te draznqt ama ne i celiq narod..
![]()
mrazq vsichko v tqh ... ot rubestite im glavi do gadniqt ezik , mantalitet i zloba..Първоначално написано от xaxo_xixi
Цигани ужасно неприятни са ми, а и турците не ги подминават , но циганите са по неприятни
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Гласувах за белите - ето защо - защото така си искам и няма да се аргументирам,подобно на предишните постове.
С темата даваш въможност:
1. Комплексирани типове да иазят ненавистта си към живота и това,е не представялват нищо в него
2. Което е по-зле,резултатите могат да се ползуват като едно погрешно сондиране по една още по-погрешна тема - тази за етническата нетърпимост.
Как ти идва на акъла да пускаш такива теми,не разбирам? 99% от хората ще кажат от раз "цигани" - но те не мразят черният циганин,този който мирише и прочее,а мразят този,койо е социален паразит - това,че голяма част от паразитиращите на гърба на обществото са цигани,не означава,че със санкция от какъвто и да е тип към етноса ще доведе до изкореняване на социални проблеми.
Темата ме навежда на следната мисъл - "няма човек,няма проблем" - тоест,както е правил другаря Сталин,ако има несигурен елемент в средата,той го отстранява.
Днес,хайде да не казваме "избиваме",например,изгонва ме циганите,утре-турците,вдруги ден - рменците,послевласи,помаци и пр. Следват българите,които изведнъж стават част от класат,която е на дъното и са ненужни на чистата утопийка - гоним и тях и т.н. Разбираш ме,нали?
Към никого! Защо да мразя хора, които не познавам?! Баси тесногръдието, честно...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
а така!Първоначално написано от terry
![]()
f@nt@zi@
И межу другото, много хора мразят турците...Недейте да бъдете много крайни.Не че нещо, ама 500 години бяхме под тяхно робство, никой от нас не знае колко българин е сега...Малко ли българки са вземали за свои жени тогава!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)