- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбих се, а не знам как да го заговоря
Здравейте на всички. От скоро се заглеждам по едно момче от съседния клас. (на по 17 години сме). Много е хубав. Най-хубавото момче, което някога съм виждала...Лошото идва, че той не ме познава... а аз единствено знам името му.
Другото лошо е, че не знам как да го заговоря. Знам от какво се интересува... имаме общи теми на разговор... но няма ли да е някак си тъпо да отида и да го заприказвам? Сигурно ще си помисли, че нещо не съм наред?!Или пък да го поканя да пием кафе? Моля ви, дайте ми съвет как да постъпя и дали аз трябва да предприема първата крачка?
Единият вариант е да отидеш директно и да се запознаеш! Няма нито да те изяде, нито да те нагуби(и той е човек, все пак). Другия вариант е чрез общ познат. Някой твой познат от неговия клас ви запознава и ти както каза ATAKABG го провокираш да те покани на кафе или в крайна сметка няаа лошо и ти да го поканип да се видитеУспех!
Every moment is another chance...
Намери общ приятел - най-лесно е така![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Ми като се разминавате по коридорите го питай колко е часа например и така между другото му кажи как се казваш и се запознайте.Най-важното е да не те е срам, иначе нещата ще станат много трудно.След това по-често ходи в техния клас, виждай го и си говорете, намеквай му, че го харесваш.
още от заглавието усещам , че си много влюбена ... ама направо не издържаш ... и в същото време ми е интересно как така обичаш някой с който нямате общи теми за тазговор или изобщо не се познавате
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
И аз това се чудя, сигурно му се кефи физическиПървоначално написано от TreeHill
Ми мацка най-хубаво е чрез общ познат
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Отрязваш си ръката и я закопаваш някъде. Отиваш при него и го питаш: "Извинявай, да си ми виждал ръката?".
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
Какви крачки бе?
ръгаш при младежа и му казваш че искаш да пиете по бира.
..
след четвъртата вече ще сте се опознали достатъчно.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
brao,a ti taka li pravi6?Първоначално написано от anubite
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
Ми досега съм пробвал само около 2 пъти. Повече май няма да ми се отдава.Първоначално написано от ND4SPD_f
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
Аааааааааааааалоооо шантавите? Общ познат? Вие къде живеете?! Момичето каза че е на 17 години? Не мислите ли че вече е късно за "иди го питай дали ме харесва" "да харесва те" "хубу кажи му че и аз го харесвам, и му намекни че очаквам да ми предложи". Айде малко по зрялоо...
Колкото то тебе, авторке, направи някаквъв филм според мен. Ако идеш и го заприказваш работата е ясна, и ако не те харесва наистина много няма да му спечелиш интереса. Съжелявам, много искам да те посъветвам да си искрена с него, да му кажеш как стоят нещата и всичко да е като в лош филм с Хю Грант ама не става. Мъжа е тъпо говедо. Мъжа иска да му е интересно. С жените е като с лова. Може най-хубавия класки елен да му е на мушка, той пак ще гръмне малкия нормален елен само защото нормалния му бяга, а кралския му е на тепсия. До тук от мен
abe na 17 godini ne bi li trqbvalo da ste ve4e 11ti klas v gimnaziqta i da si poznava6 vipuska gore dolu..?!pitai go tam nqkoi kontrolno dali ne sa pravili kato vas ala bala.. da te zabeleji nqkak...
anubite ae mlykvai s tys tvoita shibanata ryka we!!!zavri si q otzad pederas
Ама тя каза че ИМАТ общи теми за разговор...Първоначално написано от BunnYY_f
По темата...мисля че трябва да намериш някой твой приятел който го познава ии да идете заедно на кафе някой път..така ще се запознаете..и може пък да стане..![]()
Невероятно, но днеска пробвах точно тва и вече съм с гадже!Първоначално написано от anubite
упсс тфа бях аз..Първоначално написано от Анонимко
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...