- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- nqmam si i ideq
ami problema e v tova che se vlubih v edno momche koeto predi 1 godina otrqzah mn gadno sega toi me mrazi a az iskam da sam s nego gotova sam na vsichko nqkoi moje li da mi kaje kvo da pravq da se borq li ili da stoq i da chakam da otmine lubovta mi kam nego
щом те мрази малко трудно ще го накараш пак да те харесва,но от опит глава не боли пробваи няколко пъти апък ако не иска просто няма смисал да се занимаваш с него не можеш да го накараш на сила аиде успех![]()
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
Грешката ти е била, че си го скъсала гадно, както ти се изрази.В този живот всичко се връща.За това направи последен опит да сте заедно, като му кажеш какво изпитваш.Дръж се добре и мило с него.Дано го оцени.Извини му се за това, което си направила с него.Говори с момчето и признай чувствата си.
Струва си да пробваш! Убеди го, че няма да постъпиш както преди!![]()
Every moment is another chance...
Първоначално написано от koalka
иииии за пореден път
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Почти винаги става така, ама станалото станало.Искам да ти кажа че момчетата са много горди същества и веднъж отрязани, едва ли ще се върнат там дето са били наранени, независимо от това дали искаме или не. Според мен е невъзможно да го върнеш, предполагам че не те мрази, а просто е обиден и наранен от това че не си му дала шанс. А и помисли си, колко си го наранила, защо да иска сега да е с теб![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
trqbva da se opita6 da govori6 s nego i da mu kaje6 kak stoqt ne6tata ...
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
Опитай се да го убедиш колко съжаляваш за случилото се и че никога няма да го направиш отново.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!