- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обръщения ?
Мило, зайче, зверче....
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
лигавите обръщения съксссс.. мн по-яко си е биаач, шматко, кучко, смотан, прост, и др. подобно кфот ти дое на акъла.. щото само ако чуя коте, мило и т.н. ми иде се издрайфам.. от тия само слънце моа понеса..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
az nai obi4am kogato priqtelq mi mi kaje "moq malka sladka"....zvu4i mn qki4ko....ina4e mi vika mila, slan4ice.....moe slan4evo momi4e....i takiva![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
patence, vsi4ko i princeske
v legloto - kurvo![]()
Една жена може да чака правилния мъж дълго време, но това не означава, че между другото не може да си прекара добре времето с грешните.
Luvche,slunce,bitch...malka mrusnica![]()
Магареее![]()
Ami kote,bebo,bobo niakvi takiva![]()
bebo,pise,milo,me4y i t.n :P
bbcho slan4o slan4ice bebe:}![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ami ima mn sladki ne6ta deto mi kazva ama ne zvy4at dobre na bg..
Teia deto se prevejdat sa beb4e,luv4e,princesa,ymnica,lapence,muni4e(vupreki 4e sum nad 1.70!),sexy lady,priatel4e,slun4ice,razni bulgarski dymi4ki deto e 4yval ot mene i sestra mi ili ot bg pesni kato naprimer "Ah banana".Zvy4i niakvo mn sem6no osobeno kato ne znae kvo zna4at i doide i mi kaje "Zdrasti KefMiStava kak si?"
![]()
![]()
.....ne se se6tam za pove4e..Toi moia seki den se obru6ta s razli4ni imena kum mene i ne moga da gi pomnia
![]()
Ina4e az my vikum tigur4e i xei niakak si ne sum po ligavite obru6tenia a puk imeto my mi zvy4i niakak grybo..![]()
Бай Иван е мъш?