- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е това
Възможно ли е от кондом да се заразиш със СПИН,(да е некав дефектен)>???Ссори ако мн тъп въпроса,но треа да знам
ne nemoje :P
po princip za tova sa prerzarvativite da predpavat ot bolesti i zabremenqvane / no kakto v jivota ni6to ne e sigyrno taka i s tqh :
1. predpazvat edva 98%
2. zavisi ot tozi deto go izpolzwa ako neznae kak i toi se skusa !!![]()
kakvo iskash da predpazva!?!
![]()
![]()
mi pomagat.nemoje6 da se zarazi6.e da osven ako se skusa..zatova vnimavai
от кондома по принцип не можеш, защото се създава от машини в стерилна среда... но иначе можеш по мн тъп начин да се заразиш... и кондом не те спасява, примерно ако тя има малка раничка на срамната устна ти малка раничка на тестиса, тя е спинозна нейната кръв попадне в твойта рана и си готов, с целувките е същото - раничка на устата и си готов. Не е ташак работа тая болест....
Може да се заразиш и като махаш презерватива, ако имаш раничка по ръцете ... затова след секс с непозната е хубаво тя да махне презерватива
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
iskam da znam koga se poqvqvat simptomite za bemennost ?kakvi sa te?i ako sam bremenna kak moga da npravq abort bez da razberat roditeli te mi?
Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Възможно е ако е бил втора употреба![]()
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
Ако презерватива е здрав не можеш да се заразиш![]()