- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kajete mi....
toi me zarqza s dumite " vij mila hubavo momi4e si, no vijda6 ne se polu4ava, nqma kvo da se lajem, kato porasne6 o6te malko moje pak da opitame no za se neka se razdelim" az iskam da sym s nego, da se borq li za nego????toi me misli za malka???daite syvet4e kakvo da napraq
Е колко години ви е разликата? Толкова ли е голяма...?
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
Ъъъъ .... на колко си?Първоначално написано от Clara_
И той на колко е?
Каква ви е разликата в годините ?Може затова да те мисли за малка...Първоначално написано от Clara_
Еми като те мисли за малка трябва да си му дала повод да го мисли.Помисли върху поведението си и ако наистина искаш да се променяш заради един човек го направи.Аз обаче не виждам смисъл да го правиш,ако човека до теб не те харесва такава каквато си,а трябва да му покриваш някви идеали,няма смисъл от тая връзка...поне според мен де.
За това момче може да се поспори какви чувства изпитва към теб.За любов дума да не става, никога не би постъпил така.За харесване-може, но не е силно поне според мен.Защото ако беше нямаше също да те зареже за такова нещо.Той те е обвинил едва ли не само теб, че няма какво да си кажете.Той помъчил ли се е да намери общи теми-не!В една връзка трябват двама души, а не само единия да прави всичко(това го казвам така между другото).Няма смисъл да се бориш за него, той ясно ти е казал, че не иска да бъде с теб, но с други думи.
Заеби го тоя!![]()
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари
Може да си го провокирала с държанието си. По-добре го остави. Той те е зарязал, тъпо е да го преследваш![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Първоначално написано от koalka
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!