.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

ХЕЛП!!! Страшен ПРОБЛЕМ !!!

Здравейте искам да попитам дали е възмойно да съм бременна ако ми е дошъл НОРМАЛЕН цикъл от 6 дни !(това става въпрос за мин месец) защото този месец ми закъснява а съм почти 100% сигурна че не е ставал гаф-дали може да е от притеснение покрай класните и такива работи !

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Добре де , не беше нужно да пишеш 2 теми.

От притеснение е сигурно.
    И от времето--виж какво е шантаво.
    Спокойно.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Разбира се че е невъзможно да си бременна-а това за че може да си бременна-може понякога се случава така че презервативът се скъсва и гаджето ти казва 4е го с скъсал още преди да го вкара-но ако не се сешташ за нещо което не ти е направило впечатление-ЗНАЧИ НЯМА-ИНАчЕ ПОВЯРВАй МИ щеше да ЗАБЕЛЕжИш-АКО си значи те е наебал докато спиш

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Мога ли да попитам защо азторката си отговаря сама?!?

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Леле...
    В какво ме забъркахте..
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Момиче, ти добре ли си?
    2т. системно, бан по профил и ип.

Guest
    сУПЕР ! Вече си имаме и шизофреници :P

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено, че може да е от притеснение.Но пък и в тази възраст напълно е възможно да ти закъснява.

ima si veroqtnost da si bremenna ima t.n cvetna bremennost ako ne si 4uvala bremenna si ama pak ti idva mese4niq cikul.... a sushto taka kakto i dr kazaha 4e moje i ot pritesnenieto, vremeto i kvo li oshte ne strani4no taka 4e... vse pak malka no q ima veroqtnosta da si bremenna...
    lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
    Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ^ побъркахте се с тези цветни бременности, това се слу4ва доста рядко, спрете да го казватена всяко моми4е, което е правило секс и после му е дошло, ебати има си тестове, като се притеснявате толкова!!!

от времето е вероятно, и моят цикъл е полудял миналия месец закъсня с 2 седмици, тоя закъснява с 5 дена ве4е и аз взех 4е свикнах
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World

Re: ХЕЛП!!! Страшен ПРОБЛЕМ !!!

Цитирай Първоначално написано от Svetlanaaaa
    Здравейте искам да попитам дали е възмойно да съм бременна ако ми е дошъл НОРМАЛЕН цикъл от 6 дни !(това става въпрос за мин месец) защото този месец ми закъснява а съм почти 100% сигурна че не е ставал гаф-дали може да е от притеснение покрай класните и такива работи !
    Спокойно! Не си бременна! Щом няма гафове, още повече! Може да е промяната на времето, също така и от притеснение, което е по-вероятно, щом имаш класни и т.н.

Ninel-lenin
    Guest
    Pomo6tttttttttttttttt edin pederast iska da me ebeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....Манафа се казва Куенч

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    ^ побъркахте се с тези цветни бременности, това се слу4ва доста рядко, спрете да го казватена всяко моми4е, което е правило секс и после му е дошло, ебати има си тестове, като се притеснявате толкова!!!

от времето е вероятно, и моят цикъл е полудял миналия месец закъсня с 2 седмици, тоя закъснява с 5 дена ве4е и аз взех 4е свикнах

Да, бе. И аз почнах да се нервя на това с цветната бременност.
    Някой спомене и тази, която е пускала темата още повече се побърква, заради глупости и защото е леко неграмотна явно.

Кога ще престанете с това "бременна ли съм!?!". Както каза алис в аптеката има тестове - 3-4 лева струват. Отиваш, купуваш, правиш го и разбираш дали си бременна или не.
    Ние не сме нито лекари, нито имаме някакви паранормални способности, за да разберем дали някоя е бременна.

А това.. "Дойде ми, но все пак бременна ли съм?".. нямам думи...
    2т. системно, бан по профил и ип.

nai-malkoto ne6to kato nervi,dieti i tn vliqe na cikula... a i nai lesno e pravi6 si edin test kakto ti preporu4aha i dr i gotovo ...spoko
    Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..

Голям фен
    Град
    :)
    На колко 13 годинки си?!?!?!
    Вземи се осъзнай малко. Не се чуваш какво говориш. Опитай по-бавно... и по-спокойно. Сега опитай да говориш по темата...
    П.П. Имаше една тема...сексът и децата ли се казваше

Повече от фен
    Момиченца, преди да говорите за цветна бременност се поинтересувайте какво представлява защото говорите глупости....

http://www.az-jenata.com/display.php...n_article=1010

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си