- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- za6to ne moga
imam edinvapros.za6to da mu se ne znae ne moga da stigna do vaginalen orgazam???????????![]()
svar6vam samo kogato masturbiram ili kogato gadjeto mi pravi fr lubov.ina4e kogato si pravim normalen sex nikoga ne moga da polu4a orgazam
oba4e kogato masturbiram ili toi kogato me pipa otdolu tolko mnogo se vazbujdam i vinagi svar6vam.kajete kakva e pri4inata????????? za6to polu4avam samo klitoren orgazam no ne i vaginalen????????????/pls help
1 от 4 жени не е предразположена към вагинален оргазъм. Съвет - правете пози с гаджето си които наблягат на клиторната стимулация, така ще можеш да свършваш и по време на секс.
Кво мога да ти кажа от моя скромен житейски опит - в путката на жената има едно нещо / на което не му знам научното название/ като топче / някой и яйце може да му каже/ и точно там е G-точката на жената. На някой е в средата - те получават най-лесно вагинален оргазъм, на други е по-наляво или по-надясно. Най-лесно можеш да разбереш къде се намира тва като докато я лижеш жената и тя е възбудена много и ровиш из путката, ама нежно! То зависи и от жената де, може и по грубо. Намира приятеля ти тва нещо и има два начина да свършиш вагинално - единият като го стимулира тва нещо с пръст, а другият според страната на която се намира, да се чукате така, че патката му да отива натам. Например, ако е отляво ще застане отдясно и ще те чука наляво. При всички жени, скоито съм бил, тва нещо е действало. Изградил съм си го сам като концепция! Успех!
Raise em up... R U Still Down?
Първоначално написано от Бай Иван
![]()
![]()
![]()
Колко добре казано.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Гостке, и аз съм така. Вече три години, откакто правя секс не мога да получа вагинален оргазъм. Кофти е..![]()
2т. системно, бан по профил и ип.
Бай Иван казва много верни неща! Също така опитайте различни пози, по-бързо, по-бавно!
Пробвай 2 пози,при които свършвам много лесно вагинално:мисионерската във вариант или краката ти на раменете му,или свити до гърдите ти(последния път я пробвахме и зиживях оргазъм дълъг 20-30 секунди. Второто е да си седнала в него с лице. Така се масажила и клитора ти. Успех!
Грешков, много благодаря че допълнихте познанията ми, както и че ме подсетихте за вътрешната част на клитора (клитора е по дълъг от мъжкия полов член ама малко хора знаят) Само дето съжелявам, колега, но вашите и моите обяснения тука са излишни, тука научните неща не се зачитат, много сложно им звучи... Явно съвети като "чукай я на лево ко топчето и е от лево" са по достъпни....
Именно. Трябва да им го представиш на достъпен език. Иначе не вдяват!Първоначално написано от Snoopy_
Ванка тъй е, друг е въпроса че твойто достъпното не е напълно вярно![]()
Aз споделям само опит! И във всички случай при мен е било така! Не мога да кажа, че тва е универсално правило! Не съм оправил всички жени на света ( за жалост)!
Хах, ти май не си бил в Немската в Бургас.... нямаше да искаш да опънеш всички жени на света ако беше бил там![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хах, ти май не си бил в Немската в Бургас.... нямаше да искаш да опънеш всички жени на света ако беше бил там![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ami otpusni se ne misli za ni6ty dr0pitaite razlini pozi i 6te go useti6
![]()