.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51

Тема: xubavica

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от aneliaaa
    абе хора защо още продължавате да се занимате с тази....незнам как да е нарека мене пък ме е жал за такива момиченца
    и на нас ама се забавляваме и убиваме времето по този начин

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    TEMATA E 100%EBAVKA!BASI KAKVI TAPI HORA!!!TC,TC,TC!!!

Ужас!От къде го взе това самочувствие незнам...добре хубава си няма нищо лошо ама спри да се хвалиш с това...красотата не е най-важната...когато се държиш естествено...и смъкнеш малко самочувствието си мисля че тогава другите ще почнат да те уважават.

Голям фен
    Град
    на луната
    Освен че си много красива, прекалено даже си, и много скромничка не мога да разбера защо хората се отнасят така с теб
    Абе мацка ходи се прегледай и най-важното ОГЛЕДАЙ се в огледалото и си помисли толко ли си хубава!Айде ходи да се оглеждаш и не пускай тъпи теми
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Оле господи! Някъв гост тръгнал да пуска тъпи теми за да дразни и комплексира другите моми4ета! Пффф
    бати тъпото дете Кво и пи6ете на тая ъе . Хаха

душицо може да си симпатична ама ти се искара адсаката ако беше такажа сега нямаше да киснеш във форум аз също съм мн красива де не казвам че саита е за грозници ама 1.не се хваля защото имам недостатъци 2.не съм перфектна и има и по хубави момичета от мен ама ти си мн. зле изкара се нз кфо...егати самочувствието и чудото....ако имаше пикс сигурно щяхме да се праснем от смях с твоята неземна красота...
    aKo sI lEsEn nE sI mI iNtErEsEn zAtOvA bUdI kAtO mEn nEdOsTuPeN!

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Абе не те познавам ама като се описваш такава маи ти е голямо самочуствието!
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Само като прочетох заглавието и почнах да се смея! Че темата е ебавка...то това ясно.Да я беше направила малко по-достоверна.С тези определения дето си си сложила...колко неземно красива си и как няма на къде повече.Незнам....ти направо трябва да си нещо смесено м/у Мис Вселена и Богиня! Да беше казала "много съм хубава" ... "мислят че съм хубава и ми завиждат" ... но ти направо прекали с определенията.Кой знае ква си бухча ... дето се чуди ся какво да прави и си пише тука фантазиите.Може да ти се иска да си най-красивата на света ... единствената Богиня на планетата ... но защо занимаваш форума с твоите мечти?
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Голям фен Аватара на tainstvenata
    predstavqm si kakva krasavica si...
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Повече от фен
    Град
    sofia
    po krasiva ot teb nqma na kude,i az moga da kaja 4e sum nai krasivoto momi4e na celia swqt 6toto mom4etata ot klasa me hareswat.TI NE SI DOBRE!ne se sdurja da ni kaje6 kolko si hubava,nali?momi4etata ti zavijdat?moje prosto ti da si mn tupa,a ne da ti zavijdat za krasotata!!!za twa stiga s teq gluposti,kolko si hubava,ako be6e naistina hubava i ot vutre nqma6e da se fuka6 s nezemnata ti krasota

Guest
    Еми виж мила аз съм в абсолютно същото положение,ех какво да правим ние красивите момичета

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Сериозно? Не мога да повярвам, има по-красива от мен, и с по-голямо самочувствие?!? Сега сериозно, има клиники, където с малко положени усилия оправят изкривеното мислене...иди да се прегледаш.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
    Сериозно? Не мога да повярвам, има по-красива от мен, и с по-голямо самочувствие?!? Сега сериозно, има клиники, където с малко положени усилия оправят изкривеното мислене...иди да се прегледаш.
    Епа си и скромна

Guest
    Скъпа трябва да се лекуваш,на твоето му се вика вече нарцизъм!ОК,да кажем,че си хубава(въпреки че няма доказателства)какво от това?Ако не показваш вътрешната си красота(ако има такава),какъв смисъл има от външната красота.Това,че ти завиждат е напълно нормално,но ако покажеш и нещо хубаво и от самата теб,тогава ще те оценят..
    Да ти кажа пълно е с такива момичета като теб,които се смятат за перфектни.А още по-пълно е и с такива,които завиждат.Но проблема не е в тях,а в ТЕБ!Хората със самочуствие стигат далеч,но ако е толкова голямо,колкото твоето,ще подлежи на подигравки,както тук във форума.Така,че нито трябва да се притесняваш,че си толкова красива,за колкото се смяташ,нито за тези които ти завиждат,трябва да те притеснява ОГРОМНОТО ти самочувствие!!!Поне тези неща,че си перфектна си ги казвай само на себе си,защото хората се дразнят от това и се смеят,както ми стана смешно и на мен.
    А и още нещо,айде поне щом си красива се яви на конкур за Мис България

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София

Re: xubavica

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mn sam xubava i vsi4ki mi zavijdat.temata ne e ebavka nito se xvalq ne6to.ama sam tolkova krasiva 4e pove4e ottva nqma na kade.zatva vs momi4eta v klasa me mrazqt i mi se zaqjdat.znam 4e temata ne e za tuka ama mole ne mi q mestete 6toto tuka vlizat nai mn momi4eta i iskam da mi pomognat.ve4e ne zn kak da se darja ,kakvo da pravq,mom4etata samommi se lepqt a momi4etata me mrazqt,kakvo da pravq.nqmam snim ki da si pusna da se ubedite sami.,ama naistina sam prekaleno krasiva i tova samo mi vredi.nqkvi saveti.......
    Моята майка пък не беше от онези,които лъжат децата си колко са красиви. Преди се дразних и плачех много,но осъзнах че така е било най добре..а не води към самозаблуждение..
    Майка ти май е изпаднала в синдрома "моято гарже е най-хубаво"..

специално за вуншния ми вид незнам обаче тва за мразенето от другите момичета мога да кажа че наистина е мн гадно аз съм в същото положение в училището ми имаме футболна паралелка с така наречените playboy на даскалото при учениците от 6 и 7 клас и понеже се славя с добри отношения с тях имам мн истински и добри приятели а и аз съм тяхна добра приятелка и няма момиче което харесва някой от тях и да не ме мрази по тази причина съм скарана с целият ми клас а и др причина е че ходя с наий якото момче от тях :Р:Р:Р

Фен
    Град
    Shitland
    l0l edna ideq - slez na zemqta !!
    I aint like you!
    And I will never live like you.
    You will never walk the path I do.
    And I will never be apart of a society that lies and fools.

click=)

Голям фен
    Така като гледам определееенооо не си идеална .. колкото и да си хубава мен ли4но ме отвръти със само4увствието си .. то е хубаво 4овек да е уверен ама 4ак пък толкова то твойто ......

:)

А защо ли съм остана с впечатлението,че момичетата и момчетата с голямо самочувствие не са нищо особено ...

Голям фен

Re: :)

[quote="CaNdY_girl{P}"]А защо ли съм остана с впечатлението,че момичетата и момчетата с голямо самочувствие не са нищо особено ... [/

Хахахах да и аз съм съгласна с това =D> \/

Awe nqmam takiva ne samo za avtorkata na temata,no i za horata,koito otgovarqt!Nz kakvi tr da ste da i se vrazvate,a pak za neq sam sigurna,4e e nqkoq izpadnala germanka,koqto se 4udi kade da si zavre zadnika i nameri nai-nepodhodq6toto mqsto za celta

Голям фен
    Господ едно дава друго взема ако не искаш да те мразят моми4етата като за на4ало се дръж като нормален 4овек и не се смятай за най-красивата на земята , а ако искаш да погрознееш можеш да си направиш някакъв белег на лицето , да си с4упиш някой зъб, да си изгориш косата , да спреш да се гримирваш
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    и аз ти повярвах нали?!

Фен
    Град
    Монтана
    ТИ СИ САМОВЛЮБЕНА! ...
    Vsichko vodi kym tebe znaq..Ti si mi v kryvta i kym tebe letq!Obicham te SlynCho!

Де ле кво сте го нападнали тва дете ле Може па наистина да е така.Има хора дето са по-хубави от други и тъпи комплексари завиждат и говорят зад гърба им,и им развалят репотацията!
    Кво да напраиш ли?... хм... еми покажи им че всъщност не си такава каквато изглеждаш.Опитвай се да говориш с тях,помагай им.Ако имаш възможност можеш да предложиш на някой да се прибирате заедно или да ходите заедно да даскало,или пък на кафе да излезете.То ако се сприятелиш само с един,той ще каже на другите каква всъщност си(предполагам )
    П.С:Надявам се темата да не е неква ебавка
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си