.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    desitui
    Guest

proporu4aite mi dobur i evtin korektor...

vie ste

Re: proporu4aite mi dobur i evtin korektor...

Цитирай Първоначално написано от desitui
    vie ste
    Въпрос ---> какво беше коректор и за какво се използваше?

Е хайде де хора, отговорете! Така немога да отговоря! мразя да съм неинформирана. ех мама му стара

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Golden Rose има едни стикчета...супер яки са и струват 4-5 лева..в наща козметика са 4,20

КАКВО Е КОРЕКТОР???

Хей хора, не се ебавам! ПЛС кажете какво е коректор? Нещо като фон дйо тен ли?

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    of,korektora e ne6to kato vtarden fon doi ten.izpolzva se korigirina malki o4astaci ot liceto.

Цитирай Първоначално написано от Alex_f
    of,korektora e ne6to kato vtarden fon doi ten.izpolzva se korigirina malki o4astaci ot liceto.
    Мерси за информацията

~BLACK~ROSE~
    Guest
    Извинявам се предварително за малко тъпият въпрос но като стана дума за коректори а аз не съм ползвала искам да Ви попитам само едни вид коректори ли има или има специални за под очите, за петна за пъпки кажете ми моля ви

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Аз ползвам на Орифлейм "Таен агент" . Така мисля че с еказваше.От серията Вижънс ако е се лъжа.Много съм доволна
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    Цитирай Първоначално написано от ~BLACK~ROSE~
    Извинявам се предварително за малко тъпият въпрос но като стана дума за коректори а аз не съм ползвала искам да Ви попитам само едни вид коректори ли има или има специални за под очите, за петна за пъпки кажете ми моля ви
    da ima specialni korektori za pod o4ite i drugi za petna i drugi nesavar6enstva na kojata.za papkite ima antibakterialni,no sa malko po-skpi4ki ot drugite,no za tova puk sa po-ka4estveni!

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Golden Rose има едни стикчета...супер яки са и струват 4-5 лева..в наща козметика са 4,20
    да аз имам такъв и си го взимам тъмен а после слагам много светъл фон дьо тен и ставам много хубава

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от evil lady in black
    да аз имам такъв и си го взимам тъмен а после слагам много светъл фон дьо тен и ставам много хубава
    хах е аз си зимам 1 щото кожата ми е адски светла...Принципно би тряало д аползвам некъф фон дьо тен дет покрива всичко ама дори нз как се нанася а и не съм сигурна че искам да знам

Голям фен
    Град
    sofia
    =D> i moq e takuv
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    на макс фактор стикчетата са по-готини, към 9 кинта беше ама го ползвам бая време. и хубаво покрива.
    алелуя.

Vichy Normaderm e много добър, но е 16лв.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Guest
    На Фабер Кастел са най-добрите коректори!И на картон заличават

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си