.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Za6to????????

Голям фен
    Ne e nujno da si podgotvqsh scenarii za da vpe4atlish .. nqkoe momi4e..Kaji i tova koeto ti idva otvytre .. ako naistina si gotin i znaesh kak da podhodish .. 6te uspeesh.. ako ne .. poraboti v/u sebe si

Re: Za6to????????

Цитирай Първоначално написано от Konfucii
    Vidqh edno momi4e dneska otidoh zagovrih q pitah q
    Da te pitam li kolko e 4asa ili napravo 6te se zapoznaem tq se usmihna i mi kaza smotanqk mahai se stana mi kofti za tova si haresah druga kazah i Zdravei!
    tq poznavame li se?
    az kazah ne no moje da se zapoznaem ama tq si zamina gadno e
    hora kvo da napravq?
    Mn sam gotin ama ne6to ne stana kajete za kakvo da gi zagovarqm?
    osven posokata 4asa datata denq i neznam si kvo o6te
    ne6to originalno mi kajete kato tova gornoto pls
    Гледай батко ако имаш самочуствие а нямаш покритие не се вързва работата тфа дали си готин или не остави момичетата да го решат не ти... А просто отиваш и и казваш нещо с което да я разсмееш истински не някакви банални фрази... измисли нещо бе готин късай
    ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!

Голям фен
    Град
    София
    Няма нужда от тъпи реплики (защото това, което ти наричаш оригинално - съдя по начина с който си подходил с първото момиче - доста момиче няма да го харесат). Просто бъди себе си и е достатъчно само едно "Здрасти, как си?". Това, че си "готин", не значи обаче, че всички трябва да те харесат като отидеш да се запознаваш.

Guest
    отиваш батка при някой яка мацка и и викаш :
    - извинявай , гледам че си сама , а не ти подхожда , не искаш ли да се сама с мен !
    ееееее ама мацката не трябва да е спекана !
    аре успех БАЦЕ !

Guest
    konfucii....ti si poredniq tupak ,koito se misli za adski interesen ama na mene hi4 ne si mi!ako misli6 4e taka 6e zabie6 nqkoq macka -po-dobre ne se sabujdai i ne izlizai ot vas \/

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Абе всяква реплика е ОК.Ако и харесваш, ще се запознаете и без особени реплики...освен,ако не иска да се прави на интересна...
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Guest
    abe to taka ne stava purvata sre6tnata...
    za vseki vlak si ima putnici....samo 4e lo6oto e 4e nqkoi se vozqt samo na tovarni vlakove

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си