- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Za6to????????
Ne e nujno da si podgotvqsh scenarii za da vpe4atlish .. nqkoe momi4e..Kaji i tova koeto ti idva otvytre .. ako naistina si gotin i znaesh kak da podhodish .. 6te uspeesh.. ako ne .. poraboti v/u sebe si![]()
Гледай батко ако имаш самочуствие а нямаш покритие не се вързва работата тфа дали си готин или не остави момичетата да го решат не ти...Първоначално написано от Konfucii
А просто отиваш и и казваш нещо с което да я разсмееш истински не някакви банални фрази... измисли нещо бе готин късай
![]()
ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!
Няма нужда от тъпи реплики (защото това, което ти наричаш оригинално - съдя по начина с който си подходил с първото момиче - доста момиче няма да го харесат). Просто бъди себе си и е достатъчно само едно "Здрасти, как си?". Това, че си "готин", не значи обаче, че всички трябва да те харесат като отидеш да се запознаваш.
отиваш батка при някой яка мацка и и викаш :
- извинявай , гледам че си сама , а не ти подхожда , не искаш ли да се сама с мен !
ееееее ама мацката не трябва да е спекана !![]()
аре успех БАЦЕ !
konfucii....ti si poredniq tupak ,koito se misli za adski interesenama na mene hi4 ne si mi!ako misli6 4e taka 6e zabie6 nqkoq macka -po-dobre ne se sabujdai i ne izlizai ot vas
![]()
\
/
Абе всяква реплика е ОК.Ако и харесваш, ще се запознаете и без особени реплики...освен,ако не иска да се прави на интересна...![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
abe to taka ne stava purvata sre6tnata...
za vseki vlak si ima putnici....samo 4e lo6oto e 4e nqkoi se vozqt samo na tovarni vlakove![]()