.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    няма
    Guest

Как да се предпазя от бременност ?

Ходим с приятеля ми от над 1 месец ,обаче той не обича да използва презервативи . Преди да свърши го вади,но не мога да съм 100% сигурна ,че всичко ще е наред след това.Единствено се притеснявам от нежелана бременност.Какво ще ми препоръчате ? За сега си мисля за постинор,но вие кажете. (нямам голям сексуален опит)

Guest
    pii kontraceptivi

Повече от фен
    какъв постинор бе жена нормална ли си?!?!?!?!? Контрацептиви, посъветвай се с лекар!

Голям фен
    Град
    :)
    Има и т.нар. 'спирали', но не ти ги препоръчвам. Има вагинални кемове против бременност. И хапчета, но по лекарско предписание!

Повече от фен
    Град
    Приморско
    Абе ти го накараи да слага презерватив понеже незнае6 дали има некви болести.Ае бременноста 6те я махне6 с хапчета там ами ако е болен от СПИН или не6то друго ко 6те прави6 ??

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Не искам да те поучавам,но сигурна ли си наистина,че няма да ти лепне някоя болест? Най-добрия вариант е да се използва презерватив НО... ако му имаш доверие и не искате да използвате този начин за предпазване,има други! Хапчета,кремове...!Но вс те се приемат САМО след лекарско предписание Правете безопасен секс
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    какув постинор бе моме тои се пие само ако е станал гаф,иначе ползвай противозачатъчни или овули
    А спиралата някой по горе спомена за нея се слага само на раждали жени долкото съм чела и си спомням
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    ninsy,kakvo e ovuli?

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от ninsy
    какув постинор бе моме тои се пие само ако е станал гаф,иначе ползвай противозачатъчни или овули
    А спиралата някой по горе спомена за нея се слага само на раждали жени долкото съм чела и си спомням
    Така е, просто не с едоизказах като хората ((:

няма
    Guest
    100% съм сигурна че не е болен от каквато и да е болест.Значи може би ще се се спра на противозачатъчни.Мерси за отговорите.

Повече от фен
    хехе 100%.... постинора го избягвай, сериозно ти казвам само ако стане голям гаф, мн зле влиае на организма. Противозачатъчните са добра идея, спри се на тях... Аз лично не бих толерирал такива претенций... едно момиче ме юркаше без защото го усещала по-добре ама аз казах не

освен познатите ни презарвативи,хапчета и спирали има и ножости,тъй наречените ампули,които се поставят в ръката-горе...Братовчетка ми си сложи но гадното е че нешо спира хормоните и много се надебелява

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Овулите са интравагинално противозачатъчно средство.

1 песарий съдържа 75 мг. от активната съставка nonoxinol9 /INN/

Песарият се разтваря от топлината на тялото, като независимо от количеството на вагиналния секрет се образува фина, приятна пяна, която оптимално разпределя във влагалището субстанцията, която блокира действието на сперматозоидите.
    може да се прилага непрекъснато и продължително, като се използва само когато има действително от какво да се предпазвате. Продължителната му употреба е безвредна.
    Надеждната защита е сигурна едва когато активното вещество е разпределено оптимално. Това се осъществява в рамките на 10 минути.
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria

Песарият се разтваря от топлината на тялото, като независимо от количеството на вагиналния секрет се образува фина, приятна пяна, която оптимално разпределя във влагалището субстанцията, която блокира действието на сперматозоидите.
    може да се прилага непрекъснато и продължително, като се използва само когато има действително от какво да се предпазвате. Продължителната му употреба е безвредна.
    Надеждната защита е сигурна едва когато активното вещество е разпределено оптимално. Това се осъществява в рамките на 10 минути.
    Единственото кофти на овулите е,че 90% от жените,които ги използват признават,че усещат парене... Но като цяло е надежден метод

Др вариант са противозачатъчните лепенки,но не са широко разпространени в България...
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN

ninsy,mersi mnogo za infoto!ne bqx 4uvala predi za tova!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Дали е противозачатъчно или лепенка-все едно. И двете действат на 1 и същи принцип. За сега го накаряй да ползва презервативи. И никога не бъди 100% сигурна. може да е болен от грип,да ти прави френска любов,да попаднат бактерии в теб и да се инфектираш. Не го водиш на цялостен преглед преди да правиш секс с него всеки път,нали?

TK
    Guest
    "Не обичам да си слагам презерватив" = "Не те обичам достатъчно"

(В случай че и на теб ти е само за ебането, посъветвай се със необходимия специалист, да предцени най-безвредния за товя организъм метод за контрацепция)

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    посъветвай се с гинеколог, той ще ти препоръча най-подходящите за теб противозачатъчни и ще ти обясни как да ги пиеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си