- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Momi4eta,kakvo si mislite?
За такива момчета няма какво точно да мисля аз лично не гледам дали са с златен ланец или не са![]()
ПО принцип като видя някакъв голям ланец, особено златен, автоматично ми бие на някаква поза, на някой, който отчаяно иска да направи впечатление,или пък е червив с пари и държи да го покаже на света. Но подчертавам, става въпрос за първо впечатление. КОгато опознаеш човека тези неща отпадат...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
aide aide , ne se znaem ...
nikoq ne haresva lanci , ama kato vidite nekoi takuv da sliza , ako shte i ot Golf 3ka i skachate da vi cherpi edno kafe i posle ...![]()
![]()
Стига бее!Не всички сме такива!Аз ако видя някой със кубинки и дълга красива лъскава грива (без руси кичуриПървоначално написано от OtherDimension
) ще му се метна на врата веднага!Ако пък е и хубав...парфе!И има китара...колко материално момиче съм!ще ида да се гръмна!
По рпинцип първото нещо, което забелязвам в едно момче е визията, а тя впечатли ли ме веднага съм склонна да опозная този човек!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
... no ne me burkaite s narkomanite na Popa![]()
xexe ami kvo 6te si pomislq? toq ima tolkova mn kradeni pari 4e ne znae de da gi prasne i si kupuva skapi ne6ta s cel da se xaresa na momi4etata,est na momi4etata koito tarsqt mangizi ot mom4etata...zlaten,deben lanec....e mn cigansko.... tapi sa tiq mom4eta deto se mislqt za ne6ty pove4e kato nosqt nekvi "verijki ot toaletnite kazan4eta"
mislq , 4e mozukut mu e kolkoto laneca, 25 garma
ne me kefi
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Първоначално написано от sherry
Не обичам злато
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Какво ще си помисля ли? Ще си помисля, че е някой гаден турбо-гъзар решил да се фука с паричките на тати. И съответно да чака малоумните курви (с извинение ) да му се налепят. За съжаление те не са никак малко и замисъла на момчето е изпълнен. Той ще чука някоя яка мацка, а тя ще има богато гъзе за гадже. Всички доволни и щастливи, проблеми йок. Обаче е жалко.
Разбира се това е общия случай и масата тузарчета. Както навсякъде, така и тук си има изключения.
мхм циганейшъъъъън на МАХПървоначално написано от priti_kiti
![]()
![]()
![]()
Po va6ata logika nai-dobre da spre da se proizvejda zlato - ne kefi nikoe momi4e a i nqkoe mom4e s lanec riskuva da si navle4e nakazatelni to4ki i pogre6ni izvodi. To4no srebroto e toaletna verijka - deto moje da go nameri6 za 50 lv 4e i po-malko
Na sashtoto mnenie samПървоначално написано от koalka
![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
И кво да си изядем ушите, че не харесваме злато ли? И аз не го харесвам, е, и?! Кофти ми е на цвят. Ако някое момче или момиче носи злато, уважавам избора му, защото има хора, ка които среброто не им харесва или развиват алергии към всичко друго, освен към златото. Нямам нищо против момче със злато, стига да е сложено на място и да изглежда стилно, не селяндурско и кичозно. Има разлика.Първоначално написано от Анонимко
На същото мнение съмПървоначално написано от A Beautiful Lie
Не харесвам РАПЪРИ....много се надуват и ме дразнят![]()
Само подръжават на някой!!
Златото не се произвежда, то се копае от златни руди и се обработва!Първоначално написано от Анонимко
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
и азПървоначално написано от priti_kiti
![]()
пък и на мен един ланец не ми говори абсолютно нищо за човека отсреща
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
eee kak puk ni edna ne si prizna che e materialistka ?!?![]()
nema nujda da priznavat deistviqta na pove4eto sa dostata4no krasnore4iviПървоначално написано от OtherDimension
![]()
Ланците са гей ве.
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
обикновенно са фешън хаусъри или чалгари и най точно си мисля ето това
![]()
ПП пепи няма ли с момче?
2, 11 и 8 точка системно - бан
емиии веднага си мисля че е най шибания и извратен педал който съм виждала!!!
И НеКа е Грях ИсКам НяКой Ден Да Сера На Тях!
zlaten?lanec?zvu4i mi kato nqkoi selski ergen
Първоначално написано от Анонимко
оо не не .....злееее....и ко ако не е с ланец не стаа ли??пък и къф е огроминя смисъл "хуавия"му ланец на туй пишлеме да е от снакс.....пък и кво те ебе ланеца....по важен ли е от тоя дет го носи...????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.