- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога ви е била първата истинска любов
Аз в момента съм с нея!!!И никога не съм била по щастлива!
PS:Велиславе ОБИЧАМ ТЕ
в момента съм с неяи винаги съм бил буквално сме неразделни.
Веднъж пробвах да се режа на две ма не стаа.
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
На 15 и все още съм с него(на 16 съм).И аз като теб ще използвам форума да му кажа колко много го обичам(не че не му го повтарям по 20 пъти), ама така ми идва.
и аз така сега сум с нея и никога през живота си не съм бил по щастлив....сичко давам за нея и сичко правя.....мн се обичаме и така сичко е супер![]()
![]()
![]()
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
emm istinska ljubov.... mislq 4e ne sam q sre6tnalaПървоначално написано от HardcorE_AFA
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Аз ще използвам форума,за да Ви кажа че посредствената обич не е обич.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
На 15![]()
ооо,да! "А Walk To Remember" е страшен филм..един от любимите ми.. любима ми е и репликата от него "Любовта ни е като вятъра - не можеш да я видиш,но я чувстваш.." или нещо таковаПървоначално написано от HardcorE_AFA
![]()
Иначе - дамз, и аз в момента съм с любовтЪ![]()
mdam mnogo e gotino film4eto!Първоначално написано от priti_kiti
![]()
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
тва за мене е най най добрия филм....не сум гледала по добър.макар че мои приятели са ми казвали "това е истъркана американска комедия" но за мене нее така...толкожа е романтичен и особено на момичетата 100% докосва съцата...
Бях на 14, когато го срещнах. Заедно бяхме 2 години, но се разделихме по взаимно съгласие. Със сигурност това беше първата ми любов, но беше по-различна, по-наивна и по-детска. Все пак със сигурност никога няма да го забравя и в сърцето ми винаги ще има място за него!
Истинската ми любов ?
Сега...
Демек, на 19.Преди 1 година без 10тина дена.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
По принцип не вярвам в любовта тъй че няма как да съм срещала най- голямата си любов, но в момента страшно съм хлътнала по някой, въпреки че се мъча да не си го признавам, и всички ми разправят, че съм била влюбена...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
И аз в момента съм с голямата си любов. Бях на 16 години, когато го срещнах, Все още сме заедно и сме много щастливи и влюбени.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз си мислех но явно не съм![]()
v 6 klas
Първоначално написано от ThePainIsReaL
да да - A Walk to rememerПървоначално написано от HardcorE_AFA
иначе по темата-още съм си с първата любов ... вече 1год и 2 месеца
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
ami..be6e skoro,no toi ne me zabelqza taka 4e moje da se kaje 4e be6e proval...![]()
Не съм я срещала истинкската любов, а и на 16 не смятам че мога да я срещна![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
първата любов не се забравя-ЛЕВСКИ![]()
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
Още сме заеднострашно гот ми е,защото се обичаме страшно много и не смятам да се разделям с него прави ме щастлива.Той е прекрасен обичам го
![]()
If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
------------------
Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава