- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога ви е била първата истинска любов
когато бях на 15 години , сега съм на 19 но не съм с него с друга любов съм . но с първата подържаме връзка
Една жена може да чака правилния мъж дълго време, но това не означава, че между другото не може да си прекара добре времето с грешните.
Първата си любов срещнах,когато бях на 14...на се получи нищо сериозно,но аз го обичах.На 15 се запознах със сегашния си приятел и определено мисля че той е моята първа истинска любов.Караме се по 197875 пъти на ден,но не можем един без друг...умирам дори и да не се видим само 1 ден,мисля че и при него е така...![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Не съм я срещала и засега не ми трябва....
Но иначе съм хлътвала здраво и момчето ме научи на мн неща за чувсвата, защото преди да го стещна не можех да мразя..Благодаря му , че ми показа какво е....
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Ами това лято беше...Но за жалост сега не съм с него
![]()
![]()
![]()
Първата истинска..мми миналата година-т.е 8-ми клас,когато бях,пролетта..Голяма любов беше с тва момче хех,но вече е миналооо:P
f@nt@zi@
mai vse oshte ne sam q sreshtnala
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ahh moqta be6e v 6 klasrani4ko be6e de .. no dosega ne sum obi4ala drug kakto nego :P i ne sme zaedno shtot sme ot razli4ni gradove.. ina4e toi mn`puti mi e kazval 4e ako bqhme ot edin grad vsi4ko shteshe da e razli4no po tozi vupros :P
Ох,не мислите ли,че твърде много използваме думичката любов?Ами де да знам,било ми е хубаво и приятно с определени хора за някакъв си там период от време,но как мога да кажа дали е любов?!Не знам в такъв смисъл дали е била или не тази така наречена от вас ЛЮБОВ...
![]()
Ами не мога да кажа,че съм срещнал истинската си любов все още въпреки,че съм се влюбвал няколко пъти.Но може би най-силни чувства изпитвах към едно момиче в 7 клас и това момиче ми разби сърцето по най-бруталния начин.Но все още си я спомням само с хубави мисли защото имахме и хубави мигове с нея колкото й малко да бяха.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
Ако говорим за "A walk to remember", да познавам. Приятеля ми и още едно-две момечета.Първоначално написано от HardcorE_AFA
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
moje da zvu4i mn mn mn tupo oba4e az za purvi put mislq 4e se vliubih kogato bqh treti klas...sega sum na 16 no mislq 4e nikogo ne sum obi4ala pove4e ot tova mom4e koeto i do dnes mi e golqma slabost i ako bqhme v edin grad i se vijdahme po 4esto mj nas 6te6e da ima istinska liubov![]()
оххх блазе ти...аз толкова съм се опитвала да зарибя някви мои бивши...никой не гио хареса било "тъпа американски филм,на който знаели края къв ще е" а наистина филма е тоооолкова-романтиченПървоначално написано от Aleandra
![]()
![]()
На 18
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
o6te ne sam q vidql![]()
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
v momenta sam ludo vlubena v edno mom4e...moje bi 6te si pomislite 4e sam nqkvo typo detence 6oto sam samo na 14,no...toi e neobiknoven...nqma kak da ne se vlubi6 v negotoi e tolkova blizo i v sy6toto vreme tolkova dale4
Преди около година се влюбих за пръв път. Още съм с него.