.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: plz

Green^Day^GiRl
    Guest

plz

Здравейте на всички.Значи проблема ми е там,че от близо вече месец се влюбих в едно момче от даскало.Аз съм 9 клас,а той 11.Миналата година той ме харесваше,но аз не му обърнах внимание.Напоследък просто не мога да откъсна очи от него и мисля,че той го забелязва.Не знам дали да го поканя да излезем.Страх ме е да не ме отреже.

Мега фен Аватара на koalka
    Преди да го поканиш да излезете, според мен трябва да му покажеш, че наистина го харесваш.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Докато те е страх няма да разбереш дали нещо може да стане между вас.Действай!

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА

Re: plz

Цитирай Първоначално написано от Green^Day^GiRl
    Здравейте на всички.Значи проблема ми е там,че от близо вече месец се влюбих в едно момче от даскало.Аз съм 9 клас,а той 11.Миналата година той ме харесваше,но аз не му обърнах внимание.Напоследък просто не мога да откъсна очи от него и мисля,че той го забелязва.Не знам дали да го поканя да излезем.Страх ме е да не ме отреже.
    em znam 4e ponqkoga moje da e mnoo trudno ama.. zareji straha ! mnoo haresvam edin laf-NE POZVOLQVAI NA STRAHA DA PROVALI JIVOTA TI!!! taka 4e mila deistvai-vse pak nqma kakvo da zagubi6!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Green^Day^GiRl
    Guest
    Здравейте пак.Искаше ми се още вчера да ви пиша,но нямах възможност.Вчера както си седяхме с моята копмания на едно заведение и се появи той с приятелката си.Просто не мога да си го обясня.А на даскало ме поглежда от време на време.Вече наистина не издържам.Толкова ми се иска да го поканя,но след вчера просто.......

Супер фен
    Град
    HeLL ..

точно така продалжаваи да е страхуваш и никога нямада разбереш кво е станло ..никога не рискуваи !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!

еи ако те одреже ко толкоа по кусно ще разбере че е загубил и тва само тои губи ако има чувства кум теб още ще излзете....кво чакаш даваи
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    neka tova 4e si ima pr ne te pritesnqva,no ne se natrapvai prekaleno

poslushai playful_baby nikoga ne pozvolqvai na straha da provalq jivota ti! tova e strahoten laf ot filma istoriqta na pepelqshka[novata versiq] i e mnogo pravilna.
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Green^Day^GiRl
    Guest
    Да сигурно сте прави,но просто наистина ме е страх.Ако го поканя на кафе може да ми се изсмее в лицето и да ми каже "Ти се сети,сега съм с друга.Да се беше сетила за мен по-рано"

Green^Day^GiRl
    Guest
    Да сигурно сте прави,но просто наистина ме е страх.Ако го поканя на кафе може да ми се изсмее в лицето и да ми каже "Ти се сети,сега съм с друга.Да се беше сетила за мен по-рано"

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Преди да го поканиш да излезете, според мен трябва да му покажеш, че наистина го харесваш.
    и клоака тои кво 6а и каже предстая6 ли си тя :"аз съм влубена в теб тои: ''ъъъъъъъъъ ....ъъъъ"

Guest
    vvs_go shto ne vzemesh da mlyknesh?mnogo si sigurna,che shte i otgovori po tozi nachin li?po-dobre si trai tam i misli predi da govorish

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си