Абе нз може и да е нормално, ама тука 2/3 от момчетата питат за тез размери. Не го ли разбрахте колкото толкова. "Размера има ли значение?" Абе за всяко момиче е различно. Ако имаш винкел 20см и мушнеш 2 пъти и свършиш,знаеш ли колко ще я боли нея фара колко голям ти бил. Пък оня бил с малък, дай да му се смеем.Пълни глупусти. Спрете да се чудите на оня колко му е бил. Ко може да си лепна на оная работа че да е като на слон. Хората са го доказали...G-точката е на най-много 7см. По-добре вижте колко издържате...научете са да наблюдавате приятелката си, нейните реакции,вижте какво и харесва...
Честно аз нз дали ми е малък,среден или голям. 14-15см(зависи от настроението) и хич не ме е срам от никой. Имам достатъчно опит и съм готов да се обзаложа че жена от мен разочарована не е била. И да ми беше по-малък пак щеше да е тей. Щото знам как да я накарам да се възбуди, да се отпусне, да стигне до оргазъм, и нямам винкел 25см. тей,че стига сте се комплексирали,а практикувайте(безопасно ест). Практика му е майката...и ще разберете...