- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я целуна?(Всичко мина наред, благодаря за подкрепата)
Днес разбрах какво точно може да означава момиче за мен, с К. се бяхме разделили за около година. Аз много я харесвах, скоро тя ми сподели, и тя ме е харесвала тогава, но мен ме бе страх да не ме отблъсне, ако се приближа прекалено много, а сега разбирам, че ме е мило страх само мене, и с този си страх съм я отблъснал. Днес имахме един много приятен разговор, от който около 20% минаха в гледане един друг в очите и мълчание. После тя ми сподели по IM, че дори не си спомня за какво сме си говорили, а при мен положението е същото, единственото което се сещаме, че е било много приятно. Тя е изключителна, споделих и, че имам само едно желание,но ще и го кажа само лично и лице в лице. К. ми отговори, че няма търпение да се срещнем. Единственото ми желание е да я целуна, но ме е страх да го направя, въпреки че съм сигурен, че и тя го иска.
------------------------------------------------------------------
Работата е свършена, тя ме целуна преди мене. Беше страхотно!
![]()
Не трябва да те е страх, действай въпреки страха си...няма да съжаляваш.Ще съжаляваш само ако не опиташ, а щом си сигурен, че и тя го иска защо изобщо се колебаеш. Действай без задръжки и...Успех![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Ами най-добре пробвай.Няма друг начин да разбереш дали иска,освен ако не я попиташ,но по-добре направо действай![]()
![]()
[b]Look,if you had one shot and one opportunity to seize everything you ever wanted in one moment would you capture it or just let it slip?!
Ми к'фо да ти кажа пич?По-яко не може да е!JUST DO IT!Good luck!![]()
![]()
pii 1 vodka posle si udari edna pasta za zubi 4e da ne smardi6 na alkohol i davai
Пич мацката е луда по теб. Без страх без колебание отиваш погалваш я по лицето поглеждаш я в очите и я целуваш. Колебанието ти я е отблъснало тогава, не повтаряй грешката!
добре де, можеше да споменеш че тя е голямо зелено слузесто чудовище, което иска да ти изяде главатаПървоначално написано от akademika
![]()
Просто по едно време, когато си говорите я целуваш.Ето така неочаквано.Определено, ако те харесва ще й стане много приятно.Но в никакъв случай не се притеснявай за нещо, за да не я отблъснеш пак.Успех!![]()
Няма значение вечеПървоначално написано от koalka
, аз и споменах, че това което искам да и кажа, е че това, което искам най-много от нея е да ме целуне, и като повървяхме още 20 метра, и тя съвсем неочаквано го направи.
![]()
Това бях аз, ама не се бях регистрирал.
Ами преодолей страха си - не знам какво друго мога да ти кажа. "Единственото нещо, за което човек може да съжалява, е това, което е пропуснал"
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
bez DA opita6 NQMA da RAZBERE6
vepreki 4E I az otskoro SE opitvam DA razbera SE6TOTO ne6to
Казваш: "Виж, един суджук пада от небето!". Тя се обръща. Ти си режеш ръката и казваш: "Я, отрязах си ръката!". Тя започва да пищи. Ти й запушваш устата с другата си ръка, викаш такси, водиш я към най-близкия участък на МВР и изхвърляш тялото й пред вратата. Сега вече спокойно, без да биеш на очи, можеш да извадиш главата й изпод суичъра си и да я целунеш.
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
Няма какво да се страхуваш щом и двамата го искате..Това вече е въпрос на психологична основа , трябва да преодолееш страха си и давай!!!УСПЕХ!!!Първоначално написано от akademika
първия път твоя страх я е отблъснал от теб! не прави същата грешка отново и не допускай това пак да провали отношенията випък и няма от какво да изпитваш страх особено когато знаеш, че и тя иска същото като теб
![]()
Батенце кво да ти кажа щом си сигурен че и тя го иска остава само да бъдеш смел и да и покажеш че го можеш ако не го нарпавиш винаги ще се питаш а какво би станало ако я бях целунал ... аз наскоро имах таква ситуация момичето седеше на една възглавница разстояние до мене .... обаче не бях сигурен че тя го иска и за тфа не го направих но ако ти си сигурен го направи гушни я първо вземи да и говориш хубави работи колкот ти е приятно с нея и както се обясняваш приближи лицето си към нея и просто я целуни ама така че да я качиш на небесата убеден съм че ще успеешПървоначално написано от akademika
![]()
![]()
ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!
Не се стахувай преодолей го този страх
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
celuni q s gyz
Неподходящ размер на снимка в подпис!
3 емоутиконки в два реда. По-голям талант от тебе не съм виждал.Първоначално написано от LO6IQ
2 емоутиконки заграждащи 4 думи и една цифра. Я... щъркел!Първоначално написано от LO6IQ
мамка му човече - има нещо вярно ...Първоначално написано от Snoopy_
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
i vyprosyt e ?