- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за мен?
Какво мислите за мен ?Ееее вярно... Мириша на лайна и съм псераст...Но погледнета на полужителната страна цепят ми гъзъ за 2-3 стотинки...Мечтата ми е да духам на цял отряд на метачи от чистота :P :P И после да мис е изгразнят в гърлото \
/ \
/ \
/
И най-накрая да ми гръмнат халката на гъзъ с 400 килограма трорил![]()
Вище даже един мангал пише по-правилно от мен![]()
Ае че треа да ми взривяват халката с 400 килограма тритииииил![]()
![]()
![]()
mi prost si kat zadnik ma me kefi6 6ti prudna![]()
![]()
Ти ли си некъдърникът който спечели безплатен едноседмичен куверт в "Спартакус" явно ти е харесало ама сега ще трябва да плащаш за да те чукат в черния анус но все пак мисля за теб че си един изключителен умопомрачен депресант който е решил да си направи забвно като пусне тая темичка ама не ти се получава не ти обръщат внимание г-н паркетен мармот...Първоначално написано от Куенч
ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!
че си мега пич
къф е смисъла на темата?![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
da bidete kakvo laino mirizlivo sam![]()
няма смисал,май трябваше да се смеем на тъпотиятаПървоначално написано от Lorraine
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Е нее..........На майка ти путката ше се смеемеПървоначално написано от ninsy
![]()
![]()
![]()
![]()
много те харесваме да..
ти си моят идол.. [-o<
айде готоо..радвай пацата са..
6te zaradvam maikati s golemata si pishka..napravo 6te i skusam mindjataПървоначално написано от punisher
за тебе КУЕНЧ смятаме, че си форумния полуидиот!
Във всяко село си има селски идиот!
Във всеки форум си има форумен идиот!
Нашият е 23 годишен девственик, с много комплекси и малка пишка и се е кръстил quench
Е и най-лошото е, че е отявлен педофил и всички добре го знаят.
Дори и тези които уж го подкрепят, вътрешно му се подиграват и му се присмиват на това един 23 годишен да влиза в тийн форум и да се прави на голямата работа, защото сред връстниците си е кръгла 0!
А и често тази 0 е аналния му отвор, където допуска хора от малцинствата да задоволяват нагона си.
Аз сам quench
и съм педераст...ще си призная че се пиша същи и Куенч....Разкрихте ме![]()
и Btw пишката ми не е малка само 1 см е
![]()
искам малки момиченца и момченца да им го слагам трисантовия си пенис
УРОД
хаха на дали .Първоначално написано от 14/88
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
внимавай кво говориш ,пиклеПървоначално написано от Aziss
![]()