Наистина това, което изпитваш е ужасно и мога да те разбера.Не мога да те посъветвам да спреш да плачеш-това е невъзможно, ако нещата отиват на все по-зле.Наистина това, че той не е добре и ти искаш да го видиш, е може би начин да се сближите, но уви....Но едно ще ти кажа-ако нещата са приключили няма смисъл да се лъжеш.Той може би го е разбрал и не иска явно да е с теб, но не може да си сигурна.Сега покрай тази катастрофа може би момчето и изнервено и за това се държи така.Може би трябва да изчакаш, докато нещата отшумят и се оправи.Трябва да говориш с него след време и да решите какво ще правите от тук на татък.Кажи му всичко, което чувстваш.Да, чувството, че не всичко е било, както преди може би е ужасно....особено, когато го обичаш...Не спирай да му показваш колко много го обичаш, а той сам ще реши как да се държи с теб.Аз не мога да разбера едно нещо-ок, да приемем, че не те обича вече и все пак не трябва да се държи по този начин.Все пак някога е имал чувства, нали така?Но не му позволявай в никакъв случай да се отнася зле с теб.Но най-важното е да сте заедно, ако имате чувства и не трябва да позволявате на някакви караници и разправии да ви развалят щастието.Чудиш се дали те обича, щом се държи така.Повярвай ми, че не винаги държанието на един човек показва неговите чувства.Но мисля, че това е сериозно и все пак трябва да го питаш какво изпитва към теб.