- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Приятелю,
Здравей.
И въпреки времето,и въпреки късния час,и въпреки моята ужасна личност,ще седнеш до мен.
Обичаш ли ме?
Не,тихо,не го казвай.
Спри за минута.Спри да говориш,замълчи.
Вали,наистина.
И пейката е мокра.
И аз съм мокра.
И ти ще се намокриш,ако не си идеш веднага.
Няма никого тук,иди си,хайде,тръгвай.
Не желая да те натоварвам със себе си.
Излишно е.
И ето-сядаш.
Мълчиш.
Намокри се.
Сега си целият мокър!
И останахме двама в този есенен ден.
И двамата безмълвни сред дърветата.
Вятърът шепне.
Листата танцуват.
А ние просто седим и не спираме да мълчим.
и само се чудя все пак..обичаш ли ме?и струва ли си всичко това?
Не трябва да ме търпиш повече.
Аз съм ужасна.
Върви си.
Просто си върви.
Не го правиш.
Какво те възпира?
Няма да си тръгнеш,нали.
..
и си мисля все такива неща.
Може би не заслужавам всичко това.
А дори не зная какво да кажа.
Не,не те обичам.
Просто свикнах може би.
И не мога без теб.
Не,не е прищявка,а нужда.
Имам нужда да те видя.
Днес.Не,не днес.Още сега искам да те видя и
просто да помълчим заедно,защото обичам
да мълча с теб.
И все пак не го заслужавам.
Аз съм ужасна.
Та аз дори не мога да ти отговоря на въпроса.
Не,не те обичам.
Но какво значи да обичам?Стига
с тази обич.
Нека просто помълчим..и толкоз.
И,хей,благодаря ти.
-----------
Или защо раздела е училище и приятели,а няма тема за приятелите(на първата страница,де,добре,не съм се ровила по-нататък)?
и,не,няма да ви питам какво е приятелството и имате ли приятели.
А просто..думите имат ли значение?
Защо не млъкнем и не поскучаем заедно в шибания дъждовен есенен ден?И защо не сме щастливи без въпроси,без повече "защо?",без глас.
Аз съм ужасна.
За трети път в поста си.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Първо искам да ти кажа, че не си ужасна. Напротив, явно си много интересен човек...![]()
Много добре пресъздаваш всичките моменти, в които приятелите ни съчувстват, взимат част от това, което ни мъчи и страдат с нас...Първоначално написано от pathetic
Цялата природата "говори" по свой собствен начин това, което трябва да каже, а ние говорим, просто защото можем... Защото сме свикнали..Първоначално написано от pathetic
Това е частта за моментите, в които едновременно имаш нужда от помощ (или просто някой да поседи с теб), а се кълнеш, че няма нужда... Затова са приятелите...Първоначално написано от pathetic
..
Без банални описания. Без излишни връзки.. Просто "да помълчим заедно". Много добре написано...Първоначално написано от pathetic
Безпричинно ниско самочувствие... Горе главата... А иначе съм съгласен - долу любовта... без връзки, без тъпи определения..просто да си седим на пейката и да си мълчим... Много добре написаноПървоначално написано от pathetic
-----------
Нямам какво повече да кажа. Само..... за трети път- НЕ СИ УЖАСНА....Първоначално написано от pathetic
Поздрави!
Благодаря ти.
Хм,за съжаление хората не обичат да четат.
Жалко.
![]()
страхотно е =D> =D> =D> =D>
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Благодарим за милите думи..
и все пак,exploitedteen,Unknow
важни ли са думите?
..
Темата ми не е,за да ми казвате колко съм гениална,за което ви благодаря все пак.
Почнах да го пиша това,за да ви предразположа към въпросите.
И отново(за трети път,наистина) благодаря.
one_more_minute
бих се радвала да ми напишеш едно 'здравей' на лс.
![]()
Ако ти си го писала БРАВО! Много ми хареса и ме накара да се разчувствам. Мисля че трябва да си поговорим двете с тебе. Има какво да си кажем.
strahotno e ... naistina :P a otnosno dumite... za men ne sa tolkova vajni moga da mul4a s 4ovek koito obi4am ili s nai dobrite mi fr i pak da mi e priqtno i da si izkarame dobre![]()
Натъжава ме слабата активност в темата,обаче.
Супер яко е![]()
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Супер яко зле си,копеле,пич,братле.Първоначално написано от ~~Smirnoff Ice~~
..хора?
Mnogo e hubavo!Strahotno e!Velikolepno!I az pi6a takiva ne6ta, ama nablqgam na veselite momenti.A ina4e pozdravleniq!Naistina tva me nakara da se zamislq i da kaja edno ne6to "Priqtelite i lubovta sa vsi4ko,koeto imame"!![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Не мисля, че това беше цялата поука, ама всеки с интерпретацията сиПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
AnIcHkAtA
и ти ли пишеш,бе?
..
Вие,хора,не четете.
И не,приятелите и любовта не са всичко,което имаме.
Съзнанието ни е всичко,което притежаваме.
Някой ще ли да се спре,да прочете?
Оле много е хубаво и красиво това стихотворение..Просто наистина ме накара да се замисля...наистина може да ти е хубаво с любимия човек даже и ако мълчите![]()
Наистина великолепно е написано =D>
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Съзнанието е всичко,наистина!Човек трябва да има първо себе си и после да търси другото.Защото когато мразиш сам себе си не виждаш ,не чувстваш,ни живееш...Не знам какво да кажа освен че това,което си написала е красиво и неповторимо.Показва твоят личен стил-наистина различен.Точно така и трябва да бъде!Първоначално написано от pathetic
И аз се чудя за отговорите...Някой може ли да отговори,аз не мога...Първоначално написано от pathetic
Първоначално написано от macy_day_parade
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Радва ме мисличката,че някой се е зачел..ама спестете си интелигентните коментари
и хич не е муцка.
Съжалявам,просто изказвам личното ми мнениеПървоначално написано от pathetic
![]()
Това че обичам да коментирам ми е лош навик
Разчувства ме...
анално?
..
четете литература
(аз не съм литература,нейсе.)
mn e qko))
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!