.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    GOstenCHe
    Guest

MMM mN kOFti PRbLEm :(

taka nachi sichko zapocnha na edna eskurziq napihme se ala-bala i tam s edno momiche se zabihme obache sled eksa men mi stana mn mn hubavo s neq a be edin vid vlubih se obache i tq imash chustfa kam men , no nai dobriq mi fr se vlubi f neq i tq f nego i sa ima 4ustfa i kam dvamata no postoqnno mi kazva 4e ima poveche kam men no ne iska da precakfa fr-to mi kakvo da pravq za da sam s neq ??

застреляй си приятеля
    системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил

Ми ако ти е истинскиприятел,няма да се чудиш как да му развалиш връзката!А,тая мацка явно на нея и е пълна каша в главицата!

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Ами защо не вземете и 2-мата да спрете да се занимавате с това момиче и не го оставите 1 седмица да размишлява какво ще прави ... мн тъпа ситуация!

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    Цитирай Първоначално написано от BaMBOocHa
    Ами защо не вземете и 2-мата да спрете да се занимавате с това момиче и не го оставите 1 седмица да размишлява какво ще прави ... мн тъпа ситуация!
    Да и аз съм съгласна с това ама незнам щом ти е приятел няма какво да се чудиш или пък вземи поговои с него
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА

Re: MMM mN kOFti PRbLEm :(

Цитирай Първоначално написано от GOstenCHe
    taka nachi sichko zapocnha na edna eskurziq napihme se ala-bala i tam s edno momiche se zabihme obache sled eksa men mi stana mn mn hubavo s neq a be edin vid vlubih se obache i tq imash chustfa kam men , no nai dobriq mi fr se vlubi f neq i tq f nego i sa ima 4ustfa i kam dvamata no postoqnno mi kazva 4e ima poveche kam men no ne iska da precakfa fr-to mi kakvo da pravq za da sam s neq ??
    aaam priqtelq ti znae li 4e tq ima 4uvstva i kam dvamata! pi4 po-hubavo otidi i pogovori s priqtelq si! mackata kato ne se re6ava napravi go ti!!! se nqkoi 6te e precakan ot vas ako ne i dvamata tai 4e... nqma kvo da gubi6 !!!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Ако найстина ти е приятел и ти си бил с нея 1-во преди тоя другия тежкар земи си поговори с него и му обясни че там отдавна е заето и тия чуства да ги даде на някоя друга а не на твоята приятелка...
    ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!

Twitch
    Guest
    Pravete si troika

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от Twitch
    Pravete si troika

заглъхни ве
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Град
    Пловдив
    ако онзи ти истински приятел и знае колко я обичаш ще ти я отстъпи...или пък и дайте някакъв срок да реши с кой да бъде и ако продължава все така да се чуди бийте и шута

Мега фен Аватара на koalka
    Не мога да разбера израза:"влюбих се един вид".Такова нещо няма, или се влюбил, или не.Добре, тя като има по-силни чувства към теб защо е тръгнала с приятеля ти.Това е гадно и за нея, и да теб, или тя лъже.Не съм сигурна дали и тя въобще знае какво иска-да е с теб или с него.Говори с нея и просто й кажи, че ако има силни чувства към теб, ще сте заедно.Но не трябва да го правите подмолно, а да обясните на приятеля ти как стоят нещата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си