.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Guest

Frontpage или Dreamweaver

Здравейте! Някой може ли да ми каже откъде мога да изтегля някоя от тези две програми? Версията няма значение. Благодаря предварително!

Guest
    те са част от панета Майкрософт Офис на познай кой, Майкрософт
    и не можеш по отделно да си ги изтеглиш, трябва целият пакет,
    потърси в някой торент сайт, но не се заблуждавай по новата 2007 версия, защото не е направена както трябва ( за функционалността говоря, направо са омзали бутоните) изтегли си 2003
    а ако искаш има и оупън соурс решение на проблемата ( пак е пакет програми за съжаление) OpenOffice 2.1

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    За FrontPage не съм сигурна, но Dreamweaver е произведение на Macromedia, не на Microfost.

http://zamunda.net/download.php/2689...k%21%21.torrent
    E те това е Dreamweaver, обаче е торент, надявам се, че няма да ти бъде проблем.

Frontpage не мога да намеря, сори

Повече от фен
    Госте, щом незнаеш къде да ги намериш сигурно няма да знаеш и как да ги ползваш...
    за dreamweaver изобщо не си и помисляй... не е като за тебе
    преглагам ти да си изтеглиш офис 2007 и да ползваш Publisher-a с него е доста по-лесно...

п.с. Just_One_Girl прави ми впечатление, че компютрите доста ги разбираш. Поздравления

Forslor
    Guest
    Ако се налага да избирам между 2 те програми ...ми мноу ясно ,че DREAMWEAVER .
    Направете си няква измислена страница с Front Page и я разгледайте не със INTERNET EXPLORER ,a със FIREFOX или OPERA и гледайте закво стаа въпрос .[/i]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си