.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: pLs kajeTe !!!

pLs kajeTe !!!

Здравейте!Исках да споделя с вас проблема си и ако е възможно да ми помогнете с някой съвет.Значи преди известно време писах тема за момчето което харесвам,но с него нищо не се получи и май няма и да може да се получи сигурно по простата причина че съм с 2 години по малка от него(според мен това не пречи но незнам за него).Преди около 1 месец разбрах че едно момче ме харесва.Взел ми е skype от общи приятели.Поинтересувах се кой е и се запознах с него.Допадна ми като характер а и е доста симпатичен.Лошото е че пуши. Всеки ден се виждаме и след даскало си пишем.Непрекъснато ми натяква колко ме херасва.Като си писахме вчера ми каза че страшно много ме обича и че е адски влюбен в мен.Каза ми че е спрял да пуши само заради мене.И аз испитвам нещо към него но незнам какво точно .Мисля че вече не го харесвам само като приятел.Малко по малко почвам да забравям и момчето което харесвах преди но ми е малко трудно. Когато види че някой ме закача,удря или нещо такова винаги ме защитава...чуда се дали да се пробвам с него или не? Незнам какво да правя в тази ситуация...дали да му кажа че и аз испитвам нещо или не?Моля ви кажете ми какво да правя защото ми е доста трудно...благодаря предварително !

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Щом и двамата се харесвате, няма нищо лошо в това да пробваш с него. Никъде не е казано, че трябва да си лудо влюбена в него, за да тръгнете. Обикновено тия неща стават с времето. А щом с другото момче нещата не могат да се получат, няма смисъл да го чакаш. Успех! И не му мисли чак толкова

[color=olive][spored men nqma ni6to lo6o da probva6 probvai se s nego pak to vremeto 6te pokaje !!! Uspeh /color]

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Щом и двамата се харесвате, няма нищо лошо в това да пробваш с него. Никъде не е казано, че трябва да си лудо влюбена в него, за да тръгнете. Обикновено тия неща стават с времето. А щом с другото момче нещата не могат да се получат, няма смисъл да го чакаш. Успех! И не му мисли чак толкова

сигурно така ще е
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Мега фен Аватара на koalka
    Е, разбирам те, въпреки че не съм изпадала в такава ситуация.Аз бих тръгнала с второто момче.Ти сега имаш нещо повече от симпатия към него и това чувство може като нищо да се засили след като тръгнете.А и щом се е отказал от този вреден навик, което е трудно, може би наистина е влюбен в теб.Естествено, любовта не се измерва в това, но всички жестове, които прави...Може би ще се убедиш в любовта му като сте заедно.

Guest
    Мерси много ... надявам се нещата да се получат

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ако си отережеш ръката, със сигурност ще се получат.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Това по-горе бях аз

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от anubite
    хаха. Аре стига с тая ръка ,бе ?

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Цитирай Първоначално написано от anubite
    хаха. Аре стига с тая ръка ,бе ?
    Я... Жаба...
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си