.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57
    БЕЗ КОМЕНТАР
    Guest

Къде са МОДЕРАТОРИТЕ в тази секция?!?!?!?!?!

Тука настана пълна АНАРХИЯ. Някви безмозъчни потребители влизат и пускат малоумни теми които или нямат нищо общо с темата 'СЕКС' (!) или са някви плиткомозъчно измислени ебавки които даже не са и забавни като ги четеш. То не е вулгарност, не е простащина. Къде са МОДЕРАТОРИТЕ да ги заключват и трият! И като са им ясни въпросните посетители защо не им баннат IP-то! Като виждате че е една от най-четените секции защо не й обърнете малко по-голямо внимание?!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    И аз това питам...
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    Град
    Мбабане
    на училище са
    стига с тия теми

Куенч
    Guest
    Я си ебете майката ве.......Нали нлагодарение на нас съществива този саит ве

NC
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    на училище са
    стига с тия теми
    няма 'стига с тия теми' щото по-добре да има вълна от такива теми които току виж някой ги забелязал отколкото някакви други долни простащини!

Цитирай Първоначално написано от Куенч
    Я си ебете майката ве.......Нали нлагодарение на нас съществива този саит ве
    ...пълна заблуда! Ако благодарение на вас може да стане нещо...то е сайта да пропадне или по-точно форума! Пък ти и твоите клонинги въобще не сте интересни!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от NC
    на училище са
    стига с тия теми
    няма 'стига с тия теми' щото по-добре да има вълна от такива теми които току виж някой ги забелязал отколкото някакви други долни простащини!
    темите се забелязват, от когото трябва, мога да те уверя а намеса има само при груби (ама наистина груби изцепки) каквито настоящите не са (като изключим тва за малките дечица)

Куенч
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NC
    на училище са
    стига с тия теми
    темите се забелязват, от когото трябва, мога да те уверя а намеса има само при груби (ама наистина груби изцепки) каквито настоящите не са (като изключим тва за малките дечица)
    Важното е да стаа fun ве

Мега фен Аватара на koalka
    Еми то се забелязват, ама какво като темите не са толкова гадни, като други.Все пак задръстват форума с глупости.

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Еми то се забелязват, ама какво като темите не са толкова гадни, като други.Все пак задръстват форума с глупости.
    Ми не са големи простотии и някои честно казано можеш да седиш и да се смееш само с мисълта Какъв филм би излязло от разказа. Мен ме дразни ебавката с Куенч...всичката тая гавра, мисля,че не е необходдима и за тея хора съм ...ъ...съгласна да се блокират аЙПи адресите им

Голям фен
    То е крайно време да се сложи задължителна регистрация, за да се пише във форума и да се спрат с тези глупости с гостите. Така поне ще е малко по-лесно да се упражнява контрол, пък и на разни тъпаци няма да им се занимава 10 минути да попълват разни форми, за да пуснат тема ебавка от 2 реда

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ама не разбирате ей не е важно какво се пише, а, че се пише, че има хора

Фен
    Град
    Вървиш направо,продължаваш и завиваш надясно спускаш се надолу и така в един кръг а посредата-аз
    Интерестни са!И забавни!А пък модеротароти аз съм виждала само 2 да си вършат работата..само 2 съм засичала!!!
    Може да са на хавайте..да поддържаш форум е доста добре платено

Повече от фен
    На всички им е писнало да четат сякви простотии...няма една смислена тема.Само ебавки, заяждане с Куенч и простотии.Малкото свястни теми, които са останали не се виждат сред всичкия този боклук.Наистина е крайно време да поизчистят малко тук!
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Куенч
    Guest
    Да ве какво да чистят модогъзовете?Xтра си е така нека да става fun и без това quench е шибан комунист

Цитирай Първоначално написано от shalis
    На всички им е писнало да четат сякви простотии...няма една смислена тема.Само ебавки, заяждане с Куенч и простотии.Малкото свястни теми, които са останали не се виждат сред всичкия този боклук.Наистина е крайно време да поизчистят малко тук!
    Никой не се заяжда с мен! Защо настройваш хората против мен! Малките момиченца и момченца ме обичат. Обещал съм им да ги черпя банички и бозичка.

[NSDAP]Metoman
    Guest
    Тоя има сищия ник като онова лайно Евала пич
    Куенч е мазен педофил.Смърт за такив боклуци

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Цитирай Първоначално написано от [NSDAP
    Metoman]Тоя има сищия ник като онова лайно Евала пич
    Куенч е мазен педофил.Смърт за такив боклуци
    е това вече е приказка

Guest
    МОДЕРАТОРИ! ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ И СВАЛЕТЕ ТЕМАТА ПРОВОКИРАЩА ПЕДОФИЛИЯ!
    НЕ НА ВАЖНАТА ТЕМА ПУСНАТА ОТ КУЕНЧ!

като имате нещо против прословутия quench що не му пишете лично съобщение направо? или просто си направете ЕДНА - САМО ЕДНА тема... в която да си изливате глупостите... то като отговаряте САМО в нея пак ще бъде 'все на мода'... вместо да пускате все нови и нови теми... и само да задръствате форума с глупости.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    да ама модераторите явно си "питат ушите" (лафчето го знам от баба) абе и аз вече се дразня на тея глупости и тва за куенч какво толкова е направил, явно някой 12годишен пикльо не може да преживее, че куенч е по-компетентен по някои въпроси от него

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    да ама модераторите явно си "питат ушите" (лафчето го знам от баба) абе и аз вече се дразня на тея глупости и тва за куенч какво толкова е направил, явно някой 12годишен пикльо не може да преживее, че куенч е по-компетентен по някои въпроси от него
    проблема не е в това какво може да понесе един 12 годишен. куенч е писал мръсни лични съобщения на доста момичета ттук. заплашвал ги е и те се страхуват. много хора са недоволни не само от темите които пуска. виждаш че и днес е оспамил целия форум отново.
    куенч е напаст и трябва да се вземат някакви мерки срещу него. за това е тази тема. виждаш колко хора са възмутени.
    тук е любезен, а на лични съобщения псува и обижда на ред. говори мръстотии и подканя непълнолетни да правят секс с него.

лично мой съученички са получили към 20 лични от него и ги е срам дори да влизат. виж колко хора напуснаха форума отвратени от както той се появи и почна да сипе простотиите си по всичики теми правейки се на компетентен.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    е кво, нека някой ми пусне мръсно съобщение на ЛС ами...през г*за ми е(с извинение) ше ме изнасили виртуално ли? Или може би няма да понеса психически това което е написано...ааа щом някое момиче е в секция секс, значи няма да се изплаши толкова лесно от няколко думи

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Искам да ви кажа, че КУЕНЧ вече не ми е идол. Заплашваше ме и до сега не смеех да пиша. Но след като толкова много се надигнаха срещу него... Искам да кажа и аз: КУЕНЧ е изрод, урод и изключителен манипулатор. Провокира ме да се скарам с приятеля си Владо, за да се възползва от мен. Страшно съм разочарована. Да но пак не се появи и да ме заплашва. Страхувам се
    Не се притеснявай скъпа. Педофила е силен само във форума! Ние сме се заели с него, повече няма да влезе.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    проблема не е в това какво може да понесе един 12 годишен. куенч е писал мръсни лични съобщения на доста момичета ттук. заплашвал ги е и те се страхуват. много хора са недоволни не само от темите които пуска. виждаш че и днес е оспамил целия форум отново.
    куенч е напаст и трябва да се вземат някакви мерки срещу него. за това е тази тема. виждаш колко хора са възмутени.
    тук е любезен, а на лични съобщения псува и обижда на ред. говори мръстотии и подканя непълнолетни да правят секс с него.

лично мой съученички са получили към 20 лични от него и ги е срам дори да влизат. виж колко хора напуснаха форума отвратени от както той се появи и почна да сипе простотиите си по всичики теми правейки се на компетентен.

Дрън дрън та пляс.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си