- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде са МОДЕРАТОРИТЕ в тази секция?!?!?!?!?!
Тука настана пълна АНАРХИЯ. Някви безмозъчни потребители влизат и пускат малоумни теми които или нямат нищо общо с темата 'СЕКС' (!) или са някви плиткомозъчно измислени ебавки които даже не са и забавни като ги четеш. То не е вулгарност, не е простащина. Къде са МОДЕРАТОРИТЕ да ги заключват и трият! И като са им ясни въпросните посетители защо не им баннат IP-то! Като виждате че е една от най-четените секции защо не й обърнете малко по-голямо внимание?!
И аз това питам...
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
на училище са![]()
стига с тия теми
Я си ебете майката ве.......Нали нлагодарение на нас съществива този саит ве![]()
![]()
![]()
няма 'стига с тия теми' щото по-добре да има вълна от такива теми които току виж някой ги забелязал отколкото някакви други долни простащини!Първоначално написано от Seizure of Power
...пълна заблуда! Ако благодарение на вас може да стане нещо...то е сайта да пропадне или по-точно форума! Пък ти и твоите клонинги въобще не сте интересни!Първоначално написано от Куенч
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
темите се забелязват, от когото трябва, мога да те уверяПървоначално написано от NC
а намеса има само при груби (ама наистина груби изцепки) каквито настоящите не са (като изключим тва за малките дечица)
Важното е да стаа fun веПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
Еми то се забелязват, ама какво като темите не са толкова гадни, като други.Все пак задръстват форума с глупости.
Ми не са големи простотии и някои честно казано можеш да седиш и да се смееш само с мисълта Какъв филм би излязло от разказа. Мен ме дразни ебавката с Куенч...всичката тая гавра, мисля,че не е необходдима и за тея хора съм ...ъ...съгласна да се блокират аЙПи адресите имПървоначално написано от koalka
![]()
То е крайно време да се сложи задължителна регистрация, за да се пише във форума и да се спрат с тези глупости с гостите. Така поне ще е малко по-лесно да се упражнява контрол, пък и на разни тъпаци няма да им се занимава 10 минути да попълват разни форми, за да пуснат тема ебавка от 2 реда
ама не разбирате ей![]()
не е важно какво се пише, а, че се пише, че има хора
![]()
Интерестни са!И забавни!А пък модеротароти аз съм виждала само 2 да си вършат работата..само 2 съм засичала!!!
Може да са на хавайте..да поддържаш форум е доста добре платено![]()
На всички им е писнало да четат сякви простотии...няма една смислена тема.Само ебавки, заяждане с Куенч и простотии.Малкото свястни теми, които са останали не се виждат сред всичкия този боклук.Наистина е крайно време да поизчистят малко тук!
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Да ве какво да чистят модогъзовете?Xтра си е така нека да става fun![]()
и без това quench е шибан комунист
![]()
Никой не се заяжда с мен! Защо настройваш хората против мен! Малките момиченца и момченца ме обичат. Обещал съм им да ги черпя банички и бозичка.Първоначално написано от shalis
Тоя има сищия ник като онова лайно![]()
![]()
Евала пич
![]()
![]()
Куенч е мазен педофил.Смърт за такив боклуци![]()
е това вече е приказкаПървоначално написано от [NSDAP
![]()
МОДЕРАТОРИ! ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ И СВАЛЕТЕ ТЕМАТА ПРОВОКИРАЩА ПЕДОФИЛИЯ!
НЕ НА ВАЖНАТА ТЕМА ПУСНАТА ОТ КУЕНЧ!
като имате нещо против прословутия quench що не му пишете лично съобщение направо? или просто си направете ЕДНА - САМО ЕДНА тема... в която да си изливате глупостите... то като отговаряте САМО в нея пак ще бъде 'все на мода'... вместо да пускате все нови и нови теми... и само да задръствате форума с глупости.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
да ама модераторите явно си "питат ушите" (лафчето го знам от баба) абе и аз вече се дразня на тея глупости и тва за куенч какво толкова е направил, явно някой 12годишен пикльо не може да преживее, че куенч е по-компетентен по някои въпроси от него
![]()
проблема не е в това какво може да понесе един 12 годишен. куенч е писал мръсни лични съобщения на доста момичета ттук. заплашвал ги е и те се страхуват. много хора са недоволни не само от темите които пуска. виждаш че и днес е оспамил целия форум отново.Първоначално написано от malka_sladuranka
куенч е напаст и трябва да се вземат някакви мерки срещу него. за това е тази тема. виждаш колко хора са възмутени.
тук е любезен, а на лични съобщения псува и обижда на ред. говори мръстотии и подканя непълнолетни да правят секс с него.
лично мой съученички са получили към 20 лични от него и ги е срам дори да влизат. виж колко хора напуснаха форума отвратени от както той се появи и почна да сипе простотиите си по всичики теми правейки се на компетентен.
е кво, нека някой ми пусне мръсно съобщение на ЛС ами...през г*за ми е(с извинение) ше ме изнасили виртуално ли? Или може би няма да понеса психически това което е написано...ааа щом някое момиче е в секция секс, значи няма да се изплаши толкова лесно от няколко думи![]()
Не се притеснявай скъпа. Педофила е силен само във форума! Ние сме се заели с него, повече няма да влезе.Първоначално написано от SINDEL
Първоначално написано от Анонимко
Дрън дрън та пляс.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up