- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Kakvo pravite,kogato...
mi az i maika mi imame mn ob6t vkus i ot neq nqmam nikvi problemi,no malko s ba6tata ne sme na edno mnenie.maika mi si e haresala nai mn ot si4ki -po biv6eto mi gadje i taka,sega s koito i da tr1gna odobrqva go ama........ nqkak si vinagi e kazvala toi si e nai sl1d1k i nai to4en ot si4kiama tova da e......si4ko dr e super \
/
Наще харесват приятеля ми,но ако не го харесват техен проблем
ами кофти ми е когато не го харесат, защото все пак са ми родители, и за мен е важно какво мислят. Завмомента на никой родител няма да му е приятно малката му дъщеричка да излиза с футбулен хулиган, но истината е, че щом държи на мен, харесва ме и няма да ми е случи нищо лошо покрай него, няма за какво да се притесняват. Но в повечето случаи родителите не разбират това, и от най-малкото могат да направят проблем само и само да постигнат своето. А и един родител, както и обикновен човек, не бива да съди друг човек по миналото му, защото хората се променят (не много често,но..), и ъщо много рядко миналото влияе на бъдещето.. ии бе не знам кво се отплеснах..
Гот е, че майка ми харесва гаджето ми сега.
Но иначе колкото пъти е казвала за някой, че е кофти, той се е оказвал кофти и мен после ме е било яд, че не съм я послушала.
Все пак има повече опит с тия неща от мен...
Ми по принцип баща ми не харесва нито едно от гаджетата ми, даже постоянно ги нарича с разни епитети![]()
Ама какво да се прави, баща ми е, ревнува сигурно
А относно майка ми, тя по принцип не изразява мнение относно приятелите ми...но в крайна сметка нали аз си излизам с тях, не те
![]()
![]()