.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

vruzka sus 4ovek ot klasa

minalata godina bqh osmi klas nali znaete nov klas zapoznava6 se s novi hora i o6te ot purviq den me privle4e edno momi4e ot klasa mi no do padna stra6no mnogo stanhme mnogo dobri priqteli i iskam da napravq purvata kra4ka kum ne6to pove4e ot priqtelstvo no nikoga ne sum imal vruzka sus sau4eni4ka ot klasa i ne znamdali tova 4e sme sau4enici 6te povliae ne vruzkata ni daite savet

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    И аз имах увлечение 8-ми клас по една съученичка, не не е хубаво., създава проблеми. Абстархирай се!!!

priqtelstvoto prerastva v lubov ! lubovta v priqtelstvo nikoga !

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

ТК
    Guest
    Винаги можеш:
    Да си опиташ късмета.
    Да НЕ ти пука.
    Да НЕ се стягаш.
    Да се влюбите силно.
    Да си смениш класа.

И най-винаги: след края на гимназията никой няма и да помни.
    Какъв точно е проблема?

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Отрежи си ръката.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Супер фен
    Ne ti preporychvash da pravish kakvato i da e krachka za neshto poveche ot priqteli.Taka moje da se sydadat intrigi i karanici v klasa.Po dobre da si ostanete smao priqteli.Primire se s misylta i taka.
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на koalka
    Не виждам какво лошо има в това да ходиш с момиче от класа ти.Вие, както каза сте добре приятели и си говорите често, имате контакт.Покажи й, че я харесваш и след това защо не я поканиш да излезете?Но преди това според мен тя трябва да е наясно с чувствата ви.Другия вариант е да си останете приятели и няма смисъл да правиш нищо, ако не я харесваш много, защото пък тогава рискуваш да изгубиш приятелстно.

Град
    gr.stara zagora
    spored men ima dobra ima i lo6a strana.Dobrata strana e ,4e vs den 6te badete zaedno i 6te mojete da izjiveete mn krasivi momenti,no lo6ata strana e,4e say4enicite 6te vi obsajdat i.......... 4e ako skasate sled tova nqma da mojete da se poglednete v o4ite i 6te izpadate v mn nelovni sityacii.Tova go znam ot opit!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    София
    Потърси в търсачката, има страшно много теми за гаджета от класа и можеш да прочетеш повечко неща.

Да ти кажа това е много кофти,в смисъл не самата връзка,ами помисли че след време вие ще скъсате нямаш наидея колко е гадно тогава!Изпитвала съм го на свой гръб... Ако наистина си сериозен.. действай,ама после да не съжаляваш...

давай смело бе брат да не те еня
    системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    еми до голяма степен има значение
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Цитирай Първоначално написано от akademika
    И аз имах увлечение 8-ми клас по една съученичка, не не е хубаво., създава проблеми. Абстархирай се!!!
    xaxa i az ....v 9-ti dori trugnah s toq...be6e gadno 1 ot 100 takiva vruski prerastvat v ne6to pove4e ot nqkva sexualna igra...bar mi hode6e s edna ot negoqviq klas 1 godina...no kade tozi kasmet za vsi4ki

Цитирай Първоначално написано от akademika
    xaxa i az ....v 9-ti dori trugnah s toq...be6e gadno 1 ot 100 takiva vruski prerastvat v ne6to pove4e ot nqkva sexualna igra...bar mi hode6e s edna ot negoqviq klas 1 godina...no kade tozi kasmet za vsi4ki

Mm,az vinagi s1m bila rezervirana k1m podoben tip vr1zki..zna4i i na men mi se e slu4valo ne6to podobno,samo 4e mom4eto izpitva6e 4uvstva k1m men,spriqtelihme se,ama toi iska6e i ne6to pove4e..az oba4e ne mu go dadoh i se poly4i kofti A ako p1k tr1gnete,pomisli si posle..kato se razdelite..6te e ne na taman nqkak si. Razbira se ,ako mn se obi4ate moje da se radvate na mnogo 6tastlivi momenti. Moqt s1vet e da preceni6 do kolko sa ti silni 4uvstvata i ako razbere6,4e ne moje6 bez neq i nepremenno iska6 da si s neq,deistvai..no ako ne e ne6to seriozno,po-dobre si zapazete priqtelskite otno6eniq..prosto izbirai..vsi4ko e v tvoi r1ce..ako iska6 poemi riska,ako ti se struva ne6to vremenno,nedei..ti si na hod ;]
    Look deep inside me ...

Цитирай Първоначално написано от real-girl
    ti si na hod ;]
    кон на Е4

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си