.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Проблеми

gost1
    Guest

Проблеми

Здравейте аз съм на 16 и досега съм нямал гадже.Причината е че съм срамежлив и не мога да заговора момиче просто се притеснявам да не ме отреже.Другия проблем е че си харсвам една моя приятелка която е на 18.Тя е много готина и свястна,но си има гадже .Еми това е

Re: Проблеми

Цитирай Първоначално написано от gost1
    не мога да заговора момиче просто се притеснявам да не ме отреже.
    проверявай ги предварително дали са въоръжени с ножица

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)

Цитирай Първоначално написано от muhlqsal 4orap
    не мога да заговора момиче просто се притеснявам да не ме отреже.
    проверявай ги предварително дали са въоръжени с ножица
    Ахахаха...това е забавно...да...
    а по въпроса-просто се отпусни и остави напрежението настрана...за момичето,което харесваш...щом си има приятел по-добре не се опитвай с нея

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

i kade e vaprosa

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

TK
    Guest
    Коментар:
    Ами на 16 си, не си имал гадже до сега и си харесваш една приятелка на 18 г, която е ангажирана.

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...

Другия проблем е че си харсвам една моя приятелка която е на 18.Тя е много готина и свястна,но си има гадже
    Виж сега. Има точно два варианта в твоя случай.
    Първи вариант: Баща ти е данъчен. Отиваш при нея и я заговаряш с думите: "Аре в нас. Баща ми е данъчен." - действа безотказно.
    Втори вариант: Духаш.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Мега фен Аватара на koalka
    И какво?Имам един въпрос-ти правиш ли НЕЩО по въпроса, за да промениш това?Неее, стоиш си пред компютъра и чакаш някой друг да ти реши проблемите.Еми, няма да стане.Трябва сам да се постараеш да го промениш.Като за начало опитай се да преодолееш тази срамежливост, защото до нищо добро не води.Ако и момичето, което харесваш е срамежливо?Какво тогава?

Мега фен Аватара на iiirish
    проблема е, че ти не правиш нищо явно за да промениш това положение! в един момент човек все някак трябва да се отпусне и да даде воля на чувствата и емоциите си. не отлагай този момент, защото в противен случей доста време ще седиш без приятелка

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Отпусни се...няма смисал се притесняваш...бъди себе си и си4ко ще е ок.. аиде успех
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от BeBcHeTo
    Отпусни се...няма смисал се притесняваш...бъди себе си и си4ко ще е ок.. аиде успех
    Не се отпускай защото всеки момент в даскало някой може да ти изкара въздуха с удар в корема .
    Има смисал да се притесняваш . Ами ако изкараш 5,75 на контролното а не 6.00 .Мале тогаа треба се бесим.
    Бъди себе си , демек бъди бот.
    Айде успех. Ами успех .

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    И какво?Имам един въпрос-ти правиш ли НЕЩО по въпроса, за да промениш това?Неее, стоиш си пред компютъра и чакаш някой друг да ти реши проблемите.Еми, няма да стане.Трябва сам да се постараеш да го промениш.Като за начало опитай се да преодолееш тази срамежливост, защото до нищо добро не води.Ако и момичето, което харесваш е срамежливо?Какво тогава?

усещам , че си разгневена
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

mi naopravi ne6to za da e tvoq...ako sedi6 i pi6a6 bezmisleni temi u foruma nqma da e tvoq

Голям фен
    Град
    на луната
    Ми не бъди толко срамежлив, въпреки че е нормално на 16 да се нямаш гадже, не е болка за умиране. А пък и пишеш че се кефиш на някво момиче дето било на 18 и си имало приятел, ми ти ако все такива се харесваш няма и на 20 да си имаш гадже. Огледай се има момичета на твоята възраст, които са свободни
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Град
    gr.stara zagora
    tr da probva6 vse pak taka 6te razbere6 dali 6te te otrejat ili ne!ne se ot4aivai vse nqkoe momi4e okolo teb si te haresva taini4ko i se sramuva da ti priznae
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си