.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Приличам на бившата му

В момента излизам с едно момче, и супер много си го харесвам, и той ми е казвал, че ме харесва и гледа на мен насериозно. Излизали сме 6-7 пъти, лафа си го имаме, и някъде на 4-тата среща той понече да ме целува, но аз се дръпнах. Преди да започнем да се виждаме, знаех за бившата му приятелка, че са ходили близо година, познаваме се с нея, обаче преди известно време осъзнах, че си приличаме адски много с нея.. нисички сме, имаме си материал - дупе гърди, имаме къси и тъмни косички, бузоранести сме, имаме така да се каже страшно хубави очи и се обличаме почти по един и същи начин, а характерите ни - не са за изхвърляне. С това момиче имаме две години разлика. Та въпроса ми в случая е какво да правя с това момче, да се пробвам ли с него, все пак е сериозен към мен, може да имам хубави моменти с него, но все пак с бившата му сме почти едно към едно. Или друг вариянт може да е, че просто момчето си пада по такъв тип момичета като нас..

П.С. Аз съм на 16, той е на 19

Guest
    Здравейте. Пак съм аз. Искам да ви кажа, че не искам да си режа ръката...

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Не може да сте еднакви.Може да си приличате външно,но всичко останало...А в една връзка,поне след първите 2-3 седмици, външността остава на заден план,на преден излизат характерите ви и дали наистина ще си допаднете,а тогава всякакви бивши загубват значение.
    Не отричам и възможността той да търси нея в теб,но това е нещо,с което само ти можеш да се пребориш.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Мега фен Аватара на koalka
    Ако той те харесва, надявам се да е заради самата теб, а не заради другата.

Град
    v edna bqla staq s meki steni
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Лягаи да спиш,че да ти порасне 3та и нея да режеш
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    наистина имаше нужда да предупредиш

таа по темата ако не опиташ, няма да разбереш.. рано или късно с времето всичко се прояснява и ще можеш да прецениш защо е с теб
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Съжалявам. Ще се наложи.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Аз те съветвам някой път...просто между другото да отвориш тази тема,когато му кажеш само по изражението на лицето му ще разбереш дали наистина има нещо такова(че те е избрал само защото приличаш на другата)или пък дори не му е минавало през акъла за това!Смятам,че след време всичко ще се изясни...Желая ти успех!

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Повече от фен
    Еми не вярвам да е толкова голяма приликата, повече съм на мнение , че си втълпяваш.А колкото до пробата дали ще стане нещо...ми пробвай, ако смяташ, че няма да хлътнеш и после да те боли...Поне ще знаеш, че си опитала.
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си