.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Sega na kude?

Sega na kude?

S moq priqtel vsi4ko be6e perfektno ama v bukvalniq slisul.Ne se karahme obi4ah me se no ,ne6to v men trepna i si znaeh 4e 6te doide kraq no ne o4akvah tolkova burzo .Toi me zarqza ,v momenta v koito si msilih 4e moeto 6esto 4ustvo si e napravilo maitap s men Toi mi povtarq6e 4e o6te me obi4a i durji na men no prosto mn burzo mu omruzva vsi4ko i 4e ve4e me e opoznal No nai vajnoto e 4e me obi4a.I na men mi be6e gadno no prosto preodolqh vsi4ko i na sledva6iq den sled kato se razdelih me mu bqh napisal pone fr 6te ostanem i toi "ti ve4e mai si me zabravila mn burzo" i taka po4na maluk skandal i az prosto za za6tita ot negoviq natusk po4nah da se durja gadno i 4e ne go obi4am i 4e sum go zabravila i toi sprq da mi pi6i nakraq napisah 4e durja na nego i 4e ne sum go zabravila i toi mi propisa .I mi kaza 4e mu stanalo gadno 4e se durja gadno i studeno kum nego i pak me popita dali me obi4a i az ne mu otg.Popitah go za6to pita i toi emi int me i pak mi kaza 4e me obi4a i nz kakvo da pravq.Sega si mislq da mu napi6a 4e 4ovek razbira kakvo e imal 4ak sled kato go zagubi6 prosto nz i az PLS POMOGNETE MI

"Sega si mislq da mu napi6a 4e 4ovek razbira kakvo e imal 4ak sled kato go zagubi6" ne vijdal kakvo 4aka6 makar i da se saberete nadali si4ko otnovo 6te bade tolkova hubavo kolkoto go opisva6 no moje pone da probva6 . uspeh

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Еми човека трябва да разбере какво всъщност иска,защото според мен ако те обичаше наистина,нямаше а му омръзнеш!
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Отрежи си ръката.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Мега фен Аватара на koalka
    Ахаа, значи на теб ти държи сметка, че бързо си го забравила, но естествено няма значение, че ТОЙ първи те е зарязал!Не искам да го кажа, но това момче е нагло.Още ли се заблуждаваш, че те обича?Или те лъже, или просто не знае какво е любов!Просто ей така с лека ръка да ти каже чао....Кога един влюбен човек ще постъпи по този начин?Замисли се малко де.Никога ако те обичаше истински, нямаше да каже, че си му омръзнала, а щеше да е с теб, защото без теб не може да е.Това е любовта, а не някакви там харесваници, които той в момента изпитва.Жалко, че му вярваш, но въобще не се замисляш над фактите!

Град
    v edna bqla staq s meki steni
    6ibni go s edin 4uk v glavata i moe se doseti da ti predloji ...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от ~~Smirnoff Ice~~
    Еми човека трябва да разбере какво всъщност иска,защото според мен ако те обичаше наистина,нямаше а му омръзнеш!

амаа дааааа
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Голям фен
    Град
    на луната
    Цитирай Първоначално написано от CrIsTiaNo_
    "Sega si mislq da mu napi6a 4e 4ovek razbira kakvo e imal 4ak sled kato go zagubi6" ne vijdal kakvo 4aka6 makar i da se saberete nadali si4ko otnovo 6te bade tolkova hubavo kolkoto go opisva6 no moje pone da probva6 . uspeh
    Подкрепям
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

ми поговорете....нищо друго няма да помогне засега

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си