- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- bremennna
abe ebah edna i ne i e idvalo ot 10 dena i mai e bremena i se 4uda kvo da prava i tq krie ot men no mi kazaha priqtelkite i i sega 6te hodq da kupuvam postinor no neznam dali ne e kasno abe 6te stana tatko mai kajete mi kakvo da pravq ili da si tarsq nova kvartira 6toto na6te 6te me izgonat ot nas
Късно е либе за китка!
Raise em up... R U Still Down?
Бай Иване искам да еба майка ти на задна да и скъсам пУтката от ебанеееееПървоначално написано от Бай Иван
Да мия деш КУРУ комунист такъв...Смърт за болшевизма![]()
![]()
Ami ako i dvamata iskate i se obi4ate (na koeto ne laha ot temata ti) moje da si otgledate edno bebe.Ili ako ne mi prosto abort/koeto ne e mn priqtno za6toto taka se sasipva edin jivot.No po-dobre ne roden otkolkoto pri roditeli koito ne te iskat ili po-lo6o v siropitali6te![]()
Постинор се пие до 72 часа няма никакъв смисъл от него сега....
Imenno,no qvno avtora ne temata e dosta nevej v tazi oblast.Първоначално написано от Анонимко
Ходи и купи един тест за бременност като за начало.Първоначално написано от petar------
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Иди еби майка си, баба си, сестра си, брат си и дядо си най-вече еврейски спазъм! Фашизмът е измислен от евреи за евреи, а ти си долен ляв едномъд педал ( амбриаж)! Хуй сплескан!Първоначално написано от Адолф Хитлер
Лелеееееее Бай Иване как ебах майка ти на заднааааа....Са дъртата ти ме мое да ходиПървоначално написано от Бай Иван
![]()
![]()
.Да ми ядеш Куру боклук..Майка ти да умреее от преяждане на фъшкии
![]()
Мазен некрофил! Като я изрови удари ли й два езика на косматата путка!Първоначално написано от Хитлер
Бай Иване майка ти бере круши у Сибир за 5 стотинки ве мухалл.Да ти се сера в устата боклук мазен!!!!!!!!Да се изсера на бащати на лицето минзухар!Първоначално написано от Бай Иван
Бере, яде, сере и после с майка ти си прайте качамак и мамалига и го ядете! Мазен педал си ти, 1-ви братовчед на Евгени МиНЧ! Комбайнер!Първоначално написано от Анонимко
Ne se narvirai laino dolno...Az ebal majkati i ve4e mi pisna sa eba sestra ti..Ama na zadna....posle sere kyrvavi laina...Kombain she vikash na bashta ti!.Toj durtiq e pederast ama za da se napravi 4e ne e te e napravil tebe ...Laino groznoПървоначално написано от Бай Иван
Направи мене, сега ебе тебе с братчедите от Грузия! Майка ти еврейска да еба! Мръсен чифут! Не заслужавате да живеете миндили мазни! Само конца за тебе! Скапан, мазен сандал!Първоначално написано от Panzerlied
Смърт за всички комунисти..Умрете всички.....Да го палаш долен хумкар....Бегай да духаш на Сталин бе боклук долен....Първоначално написано от Бай Иван
![]()
![]()
![]()
Да та ибът онея мангали, дето са я шибали оная еврейска курва в парка! Мазен минетчия! Бегай да си говориш говната във Факултето!
Хахах, малко късничко е след 10 дни да ходиш да купуваш Постинор, не мислиш ли или ти може би не знаеш?
КАде отидеха 40 млн комунисти след ВСВ?Аз знам при маика то в гроба..Ае заминавай при тех долен Шумкар ебан!Първоначално написано от Бай Иван
Какъв неонацист си ти бе, мърльо! Цялата ти идеология е сбъркана! Евреин, шибан. Смърт на мангалите, турците, евреите и такива мърльовци като тебе дето скапват като цяло шовинистичната идея!
Бай Иван е мъш?Първоначално написано от Бай Иван