- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- мириссссссссс
Усещам много странна миризма от оная работа на приятеля ми.Искам да кажа че проблема НЕ е хигиеничен...а миризмата хич не е приятнаУсеща се когато е във вазбудено състояние.На какво може да се дължи?Моля ви кажете ми ако знаете нещо.А,искам да ви питам и др нали жените като се възбудят се овлажняват(потичат им соковете както казват )..това нормално ли е при мажете защото на моя е в изобилие и се чудя дали това е сварзано с миризмата.
Аз доколкото знам ако има по-силно течение с миризма може да има някакво заболяване.За тази цел има лекари![]()
mi kakto jenskiq taka i mujkiq organ imat specifi4na mirizma.No ako naistina e gadna mirizmata po dobre nqkuv lekur da poseti...za6toto nie ot foruma ne sme kompetentni
ami to e normalno da si navlajnena pak dali e mnogo ili malko zavisi ot samata vazbuda pak i za mirizmata znam 4e ima nqkva specifi4na mirizma no na mene ne mi se slu4vaspoks ama ne e lo6o da ide6 na ginekolog prosto za konsultaciq
!!! Uspeh
![]()
Mirizmata obiknovenno kogato ne e hi4 priatna i ne se dalji na losha hiogiena se dalji na Bakterii ....
taka 4e
==>> OPL - Napravlenie za izsledvane na STERILNA URINA I EJAKULAT ... i saotvetno sashtoto OPL da napravi interpretacia na rezultatite i saotvetnata antibiograma ..
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts