.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Guest

Как влияеше витамин С на цикъла?

???

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Обикновено вит.С влияе съдосвиващо, т.е. намалява цикъла. Обаче като ти намалее ще е и по-продължителен.

ami az znam 4e namalqva cikala ili naprimer 4aka6 da ti doide i kato pii6 po 5 6 i ti se zabavq tva var6i rabota za moreto ta... namalq cikala no sled tova ne ti e redovno i vaob6te ne hubavo da se pie za cikala ...

Bobo-f
    Guest
    А като стана въпрос за лекарства.Антибиотиците и другите лекарства оказват ли влияние на цикала.Щото бях мн болна и две седмици пих какви ли не лекарства и ся цикала ми още го няма.Някои знае ли?

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    антибьотика влияе върху цикъла възможно е да ти закъснее а относно витамин с глупости на търкалета изобщо не помага от към намаляване на цикъла и дрън дрън има си хапчета за тая работа

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Цитирай Първоначално написано от naia
    антибьотика влияе върху цикъла възможно е да ти закъснее а относно витамин с глупости на търкалета изобщо не помага от към намаляване на цикъла и дрън дрън има си хапчета за тая работа
    Зависи,
    на мен ми намалява, пила съм го 2 пъти и двата пъти ми намаля значително. А пък на моя приятелка не и действа... зависи най-вече от организма.

Всичко зависи от организма ти.На мен ми е действало един път на морето.Доиде ми и след 2 дни ми спря.Казвали са ми за Витамин К,но той бил при по-силно кървене.Аз като пия Вит С и след това на другия месец ми закъснява винаги.Иначе относно удължаването-да така е.Колкото пъти и да съм пила винаги трае повече-по слабо,но още 2-3 дни

когато имаш много силен цикъл...се пие по 2 витаминки сутрин и малко намалява течението

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си